Listening Poznań, zestaw D

Temat przeniesiony do archwium.
hej ludzie chcialabym porownac swoje odpowiedzi... z zestwau D w poznaniu
czesc 1: aabbbcca
czesc 2: to co w zestawie C, czyli: geography, swimming, market, keen, frends and banks, 15 mln, paper, ice-craem, sorry ze nie pokolei i tylko tyle pamietam
czesc 3; kompletna porazka, chociaz to co w C, nie uzylam reasonable price
1- helpful service
2- extended hours
3- wide range --- to byl szczal, na koncy zmienilam to wiec nawet nie pamiuetaqlam dobrze o czym mowilam, glupota z mojej strony
4- delivery service, a chyba powinno byc to co jest wyzej, ale glupia zmienilam
5- unusual items in stock
czesc 4: b cos o wychodzeniu wieczorem
c mama w operze
a cos z keep fit
b in future
a connected with art, ale to jest raczej na pweno zle
b tu niepamietam odp ale chyba bylo b
c large firma za plecami
jednym slowem byla to dla mnie porazka, mam nadzieje ze innym lepiej poszlo
a przypomnialam sobie czesc 4, przedostatnie bylo cos o tym ze publika lubi jego dzila, tego tez nie bylam pewna, na tej czexci sie juz troche wylaczylam bo mnie poprzednia wkorzyla :D
tez mialem zestaw d. ale w czesci pierwszej wychodzily mi jakies baby a nie aabbbca, w c mam tak samo tylko ze zamiast swimming wpisalem economy, w czesci trzeciej inaczej, czwarta tak samo
Pamietacie moze co wstawialiscie w czesci pierwszej? Nie chodzi mi o literki bo ich juz nie pamietam :P Ta czesc listeningu wydawala mi sie najlatwiejsza przed egzaminem, ale poszla tak sobie :/
Moje odpowiedzi do part2 to:
Geography
Swimming
Apples
Markets
15mln
keen
sugar
plastic(chyba źle)
friends and banks

part3 to miałem
1.C
2.B
3.F
4.E
5.A

part4 to:
1.C
2.C
3.C
4.B
5.A
6.B
7.B
8.C
jak mam coś źle lub macie odpowiedzi do part1 to piszcie(najlepiej opisowo co wybraliście)
napewno byl enthusiasm, cos ze bylo lepiej niz jej sie wydawalo... kurde nie pamietam dalej
tak też to miałem było jeszcze że dziewczyna i jej grupa najlepiej przeprawiła się przez wodę bo zbudowała łódz
chcę podziękować wszystkim, którzy 14.06 pisali o listeningu, zestaw C. Oczywiście był inny, ale część z wypełnianiem luk była taka sama jak w zestawie D. Dzięki :)
Moje odpowiedzi:
Part 1:
1.A
2.C
3.B
4.C
5.B
6.B
7.B
8.C

Part 2 (możliwa błędna kolejność):
geography
swimming
apples
market
keen
banks & friends
ice cream
extra sugar

Part 3:
1.C
2.B
3.E
4.F
5.A

Part 4:
1.C
2.B
3.C
4.A
5.B
6.B
7.B

Piszcie jak wy napisaliście ;-)
no to mamy podobnie weź jak byś mógł opisowo napisać co miałeś w part1 to był bym wdzięczny bo nie spamiętałem moich odpowiedzi.
na pewno dobrze był entusiasm w 1 i w 7. crossing the water czy coś takiego jak coś pamiętacie z part1 to piszcie
Pamietam 2 odpowiedzi z ktorymi mialem problem. Jedna dotyczyla farmera co przybyl do Kanady i dalem tu odpowiedz z 'winter' a druga zjazdu klasowego (chyba) i tutaj tez nie bylem pewien i dalem not well organised czy cos takiego. Ale bardzo mozliwe ze to zle odpowiedzi...
Co do tych 2 co podaliscie to tez mialem tak samo.
Daniel 1989r - jeżeli chodzi o część z wypełnianiem testu, to masz rację - ale to było już opisywane wczoraj, gdyż ta część egzaminu po prosu się powtórzyła, natomiast jeżeli chodzi o pozostałe części, to przepisałeś literki z wczorajszych testów a innych wprowadzasz w błąd. Bardziej użyteczne byłoby opisanie odpowiedzi niż podanie suchych literek. Ja np. pamiętam, że jeżeli chodzi o gościa z radia to wybrałem entuzjazm.
Kristoffus - jeżeli chodzi o farmera, ja zaznaczyłem, że nie musi już tak ciężko pracować, ale to nic pewnego - to tylko moja interpretacja, a jeżeli chodzi o zjazd klasowy zaznaczyłem, że trwał trochę dłużej niż sobie babka założyła - ale to był totalny strzał, bo już zabierali kartki :)
ja w farmerze zaznaczyłem ciężkie zimy a w zjeździe klasowym było lepiej niż ona się spodziewała-ponieważ na początku nie chciała iść a na końcu powiedziała że było fajnie ale też tego nie jestem pewien na 100%
jeszcze były pytania o książkę, i kilka innych jak pamiętacie te inne pytanie lub wasze odpowiedzi to napiszcie :D
matchex - napisałem wyraźnie OTO MOJE ODPOWIEDZI więc nie sądzę żebym wprowadzał kogokolwiek w błąd, gdyż wiadomo chyba, że część z nich może nie być prawidłowa. Nie wiem jakie były wcześniej odpowiedzi, zaznaczyłem takie, które wydawały się najbardziej odpowiednie.
PS. Co do farmera to ja również zaznaczyłem ciężkie zimy ;-)
ja zamiast apples to wpisałam fruit ale to napewno jest źle, i wydaje mi sie ze zamiast extra sugar to powinno być flavour
jak ktoś pamęta jakieś odpowiedzi do par1 lub obojętnie jakiej innej części niech pisze!!!
nie istnieje taki zbieg okoliczności, że odpowiadasz identycznie jak dzień wcześniej, choć zestawy zostały zmienione za wyjątkiem jednej części. Więc nie kłam, że to twoje odpowiedzi, bo są po chamsku zerżnięte, a Ty udajesz głupa. Istnieje takie pojęcie jak uczciwość - poczytaj w słowniku.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Szkoły językowe