witam!!!!
mam male pytanko: czy dostał juz ktos zawiadomienie o terminach egzaminu z fce? czy to mozliwe zeby juz 10 maja czlowieka mogli wezwać na listening lub speaking? zdaje w krakowie.
no hej tez zdaje w krakowie i poki co o dokladnym terminie egzamniu tez mnie nie powiadomiono (ale nie spieszy mi sie...:P)i chyba masz racje- to sie gdzies tak kolo 10 wszystko zaczyna..:)
[konto usunięte]
14 kwi 2003
hello! też zdaję w Krakowie, dowiedziałam sie, że zawiadomienie otrzymam na początku maja, najwcześniej!
[konto usunięte]
14 kwi 2003
hello! też zdaję w Krakowie, dowiedziałam sie, że zawiadomienie otrzymam na początku maja, najwcześniej! co jest trochę stresujące biorąc pod uwagę fakt że mogę dostac termin na 10 maja!!!
[konto usunięte]
14 kwi 2003
hello! też zdaję w Krakowie, dowiedziałam sie, że zawiadomienie otrzymam na początku maja, najwcześniej! co jest trochę stresujące biorąc pod uwagę fakt że mogę dostac termin na 10 maja!!!
[konto usunięte]
14 kwi 2003
Ja zdaje w Warszawie i także nie mam jeszcze terminów ale z tego co się dowiedziałam-ze źródła-to terminy powinni przysłać zjeszcze w kwietniu! zawsze tj w poprzednich latach odbywałao się to wcześniej-w tym jest jakieś opóźnienie! mam nadzieje ze to się zmieni bo mimo wszystko...chcę już wiedzieć!!! pozdrowionka
[konto usunięte]
14 kwi 2003
hello! tez zdaje w Krakowie, dowiedziałam sie że dopiero na początku maja mogę sie spodziewać zawiadomienia, co jest trochę stresujące ,biorąc pod uwagę fakt żę mogę "iść na pierwszy ogień" :)
[konto usunięte]
14 kwi 2003
hehe pozdrowienia dla maji:)) za jej eee wielki zapal:P
[konto usunięte]
14 kwi 2003
Mam nadzieje ze terminy dostane co najmniej dwa tygodnie przed tym jak bede musiał iśc gadac i słuchać:) a jak byłem to mówili ze przyjdzie na początku maja....
Wiecie co, napisałem do British Council i mi odpisali, ze zawiadomienia o poszczególnych terminach egzaminów są właśnie przygotowywane do wysyłki i powinnismy je dostać do konca kwietnia.
[konto usunięte]
16 kwi 2003
ja już dzisiaj terminy dostałem wiec kto jeszcze nie ma to już niedługo napewno dostanie:) ja juz sie boje... pierwszy exam 22 maja....
[konto usunięte]
17 kwi 2003
jaki masz numer kandydata na egzaminie?-podobno to wedlug numerków wzywają;ja zdaje w krakowie i mam numerek 0026 wiec pewnie pójde na pierwszy rzut.... do 22 maja jeszcze troche czasu- trzymam kciuki i życzę powodzenia!!!!!
[konto usunięte]
17 kwi 2003
Ja na liscie w Warszawie, bo tu zdaje, jestem 1918... wiec jakos szybko przyszło...:) ja tez zycze powodzenia i trzymam kciuki. !!:)
[konto usunięte]
17 kwi 2003
ja zdaje w krakowie co prawda CAE ale nic nie dostalam:)ale w maju powinno sie wszystko rozegrac:)
[konto usunięte]
17 kwi 2003
Ja mam numerek 2698 czyli raczej nie powinnam pojsc na pierwszy ogien? Moze tez dlatego nie dostalam jeszcze terminow? Powodzenia Maciek, daj znac jak bylo !!!
[konto usunięte]
18 kwi 2003
bu:)))bo ja jeszcze nie mam numerka:)co oni o mnie zapomnieli???bo wy wszyscy juz macie;)))
no to co to ma byc???british council w krakowie sie opoznia!!:))
[konto usunięte]
18 kwi 2003
Numer kandydata powinienes mieć na odwrocie dowodu wpłaty - chyba stęplują przy rejestracji kandydatów. Mnie akurat zgłaszała szkoła, ale potem zwrócili nam nasze dowody wpłaty z numerami kandydatów.
Dostałam ! ide na pierwszy ogień-16 maja! a słuchanie w dzień dziecka ma juz o 8 rano buuuu! a musze sporo dojechac! nie dobrze...
[konto usunięte]
19 kwi 2003
Martyna mam pytanie w jakim mieście zdajesz i jaki masz numer ,ponieważ ja zdaję we Wrocławiu mam nr 029 ale jeszcze nie dostałam zawiadomienia o terminach.
Z góry dzięki za odpowiedź
Daga
[konto usunięte]
19 kwi 2003
Zdaje w Warszawie i mam numer 11831 nie martw sie na pewno niedługo dostaniesz terminy:)))
[konto usunięte]
20 kwi 2003
no oczywiscie wkradł tu sie złosliwy chochlik mam numer 1183! pozdrawiam papa
[konto usunięte]
20 kwi 2003
w KRAKOWIE JESTEŚMY JAK ZWYKLE DO TYŁU , JA NIC JESZCZE NIE DOSTAŁAM !!!
Chiarore
22 kwi 2003
W Gdańsku też jeszcze nic nie wiadomo.. :(
[konto usunięte]
22 kwi 2003
Opole też już dostało zawiadomienia...
[konto usunięte]
23 kwi 2003
JA ZDAJE W KIELCACH I TEZ JESZCZE NIC NIE DOSTALAM MAM NUMEREK 5007
[konto usunięte]
23 kwi 2003
Najświeższe wiadomości ze skrzynki pocztowej: zawiadomienie o terminach CAE w Warszawie (nr 5504) w końcu dotarło. I chociaż ustny dopiero 25 maja, to i tak nie obeszło się bez inauguracji okresu zestresowania.