Coz,ciezko odpowiedziec na Twoje pytanie,bo spodziewac sie mozna wszystkiego.Ja na swoim spekingu mialam pytanie o miasto,w ktorym dorastalam.Pani rozmawiala ze mna o rodzinie,reklamach,hobby,filmach (tu uwaga:mialam wymienic pare filmow mojego ulubionego aktora,wiec warto sie nauczyc pare tytulow w oryginale na pamiec!!).Na "moich" zdjeciach do porownania byly samochody (w zasadzie na jednym byl samochod,a na drugim cos innego,ale do tej pory nie wiem,co to bylo,w kazdym razie przez 1 minute mialam mowic o pojazdach),natomiast moj kolega dostal "sposoby spedzania wolnego czasu".Na jednym obrazku byl mezczyzna czytajacy gazete, a na drugim dziecko na hustawce.Do wspolnej dyskusji dostalismy zestaw 7 zdjech przedstawiajacych ludzi-symbole roznych prosfesji.Mielismy dystukowac i wybrac 3 zdjecia zawodow,ktore wedlug nas sa najbardziej przydatne,pomocne dzieciom.Na zdjeciach byl policjant,lekarz,dentystka,nauczycielka,pani-stop i jeszcze jakies dwa,ktorych nie pamietam.Swoj wybor musielismy uzasadnic. To wszystko,co pamietam.Atmosfera na spekingu jest bardzo mila.Zycze powodzenia i trzymam kciuki.:)