MOZECIE POMOC????!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Jesli jestescie juz po speakingu i listeningu (tegorocznym) to piszcie prosze!!!!! Napiszcie co mieliscie, jakie obrazki, dyskusje i czy listening byl trudny? ja zdaje w te sobote i licze na jakies wasze wskazowki :) Pleeeeeeeeeaaaaaaaas!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jestem juz po speakingu i było bardzo sympatycznie...:))) na obrazkach miałam ludzi robiacych sobie zdjecie na tle jakiegos zabytku i człowieka robiacego zdjecie gepardowi(chyba)! dodatkowe pytanie to poco sa te zdjecia robione! w czesci trzeciej miałam obrazki przedstawiajace programy telewizyjne...i zdecydowac ktore sa najbardziej edukacyjne...nie martw sie ...luzik:)
Tez juz jestem po speaking\'u (jutro listening napewno napisze jak bylo :) ). Mialem te same obrazki w part 2, natomiast w czesci part 3 dostalismy kilka obrazkow przedstawiajacych pracownikow kolei (maszynista, mechanik, kucharz, czlowiek myjacy wagony itp), trzebabylo powiedziec co w tych pracach jest trudne a co latwe. Atmosfera bardzo mila, NIE MA SIE CZEGO BAC !!
pytanie do Qby i Martyny: gdzie mieliscie egzamin? z ciekawosci pytam, w jakim miescie?
Ja mialem w Lublinie (Qba=Qba22 :)) )