Listening Zestaw D - wymienię odpowiedzi. Piszcie !!!

Temat przeniesiony do archwium.
24.05.03 zdawałem listening z Lublinie, wersję D. Muszę powiedzieć że była bardzo trudna. Jeżeli ktoś jeszcze ją zdawał to niech napisze, chętnie pogadam i wymienię odpowiedzi.
>24.05.03 zdawałem listening z Lublinie, wersję D. Muszę powiedzieć że
>była bardzo trudna. Jeżeli ktoś jeszcze ją zdawał to niech napisze,
>chętnie pogadam i wymienię odpowiedzi.

Jeśli tak, to ja jestem bardzo chętny. Napisz do mnie list na adres [email] to będę wiedział, że jesteś nadal zainteresowany.
ja dzisiaj w wawie zdawałem i miałem wersje D, wiecie, nigdy wczesniej ani w domu ani na lekcjach ang TAK TRUDNEGO listeningu nie robiłem!!!!!!!!!!!!!!!
cześc
ja tez zdawałam D,listening byl zawsze moją ulubioną częścią ,ale tym razem ,hmmm, zawiodłam się i to bardzo,albo jestem taka słaba,albo przesadzili z poziomem,zawłaszcza czść1,w części 2 w ogóle nie mam 2 odpowiedzi,jejeku ,nie jest zbyt dobrze.
ale głowka do góry ,są jeszcze 4 części ,oby prostsze...
papapa pozdrawiam,
agata z gdańska
Czesc ja dopiero bede zdawac, 8.06 w Gdansku i troche mnie przestraszyliscie. Bede wdzieczna, jesli na froum podacie o czym byly wszystkie czesci, no i odpowiedzi. Dzieki z gory!!
ja tez zdawalam godzine temu zestaw D-niesamowicie trudny. Szesc sytuacjyjek nawet nawet, historia Briana-pilota helikoptera poprostu masakra, nie mowiac juz o speakerach i ich zawodach zwiazanych z czyszczeniem czegos tam. tylko historia Justina w miare w miare. pozdrawiam i zycze sobie i wszystkim powodzenia
Podzielam Aga twoje wrażenia jak najbardziej...
no to jestem jeszcze bardziej przestraszona. Napiszcie odpowiedzi do tego testu i dokładniej o czym był, please !!
Napisz coś więcej, za 3,5 godziny zdaję w W-wie!!!
Czyli zdajesz o 14:30 w Millenium Plaza? Ja tez tam bede - trzymam kciuki
Ja dziś zdawałam w Szczecinie - oczywiście trafiłam na test D - koszmar jestem załamana !!! Będę wdzięczna za jakiekolwiek odpowiedzi - chętnie wymienię się moimi ale wydaje mi się , że nieiwle z nich jest prawidłowych. Mój adres [email] Pozdrawiam wszystkich, którzy pisali D - głowa do góry !!!
moj numer [gg] , szukam kontaktu z ludzi z wawy, ktorzy zdaja fce, dzieki
>ja tez zdawalam godzine temu zestaw D-niesamowicie trudny. Szesc
>sytuacjyjek nawet nawet, historia Briana-pilota helikoptera poprostu
>masakra, nie mowiac juz o speakerach i ich zawodach zwiazanych z
>czyszczeniem czegos tam. tylko historia Justina w miare w miare.
>pozdrawiam i zycze sobie i wszystkim powodzenia

Czy orientujesz się może jak wygląda ocenianie - ktoś kiedyś mi powiedział, że aby zdać trzeba mieć z każdej części egzaminu minimum 60 % poprawnych odpowiedzi, jeśli którać z części jest poniżej to niestety fail !!! Czy toprawda ? Po tym cholernym listeningu mam czarne myśli !!!
hej wszystkim zdawałem pare godzin temu w Poznaniu - test - oczywiscie D. bylem niezle zastraszony opowiedziami o tym tescie - ale - chyba nie bylo tak zle... !! przeczytalem oczywiscie wszystkie odpowiedziqa które pojawialy sie na tych stronach - ja moge podac swoje te ktore pamietam
pilot - British Airways, cabin, motorbike, help, Australia, fuel, well accuracy, nine months, the sea, - moze nie wszystkie po kolei ale tyle pamietam,
PART4 - w zasadzie tak samo jak juz bylo to podane na tej stronie
jezeli chodzi o sprzatanie (part 3) to zostala mi niewykorzystana odpowiedz B - tzn ze lubi niektorych klientow bardziej niz innych
w czesci pierwszej moge podac ktore odpowiedzi wybralem - po kolei BBCCBAAC ale nie doapasuje ich do pytan wiec nie pytajcie.. ;-)
ogolnie nie bylo chyba az takie trudne jak wyobrazalem sobie po wczesniejszych komentarzach... jezeli ktos chce wymienic poglady - zapraszm [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE - sesja letnia 2003