już po FCE......

Temat przeniesiony do archwium.
91-116 z 116
| następna
such as
let in the light
wszystko na ten temat
she was fourteen years - bez years -tak myślę w części 4
ja pisalam na ten temat i wydaje mi sie ze akurat do composition nie ma zadnych zasad - z tego co czytalam w ksiazkach. napisalam we wstepie ze wybor zawodu jest bardzo wazny, w rozwinieciu dalam jakies argumenty dlaczego wybralam ten zawod a nie inny i w zakonczeniu ze to jest bardzo indywudualna sprawa i zalezy od charakteru. pozdrawiam
tez skreslilam years i mam such as building
Nie wiem jak wy chcecie zdać FCE. Tylko debil mógł napisać impotrance.
I nikt tego nie zauważył...
.......?????????....... {bez komentarza}......
Kwasniut
wojtek
ja to pisałam w w-wie - i był to numer trzeci, pamiętam, bo w ostatniej chwili to wpisywałam
wszystkim za odpowiedź.
w błędach też skreśliłam years.
I co się wymądrzasz?!! Ludzie przeżywają cały ten chaos, analizują, przyznają do błędów, a jedna mądrala obrzuca wszystkich błotem!!! Sam jesteś DEBIL!!!
sorry homerze, ale musze przyznac, ze bardzo watpliwe jest by twoja wersja byla poprawna. Chocby z tego powodu ze \"rely\" wymaga preposition \"on\" i nie mozna powiedziec \"rely Alex\".
W sumie to jestem za tym zeby sprawdzic zanim wpisze sie na forum. Ale spoko, rozumiem Cie, bo sam nie sprawdzam ;)
ale gdzie czytalam ze required podobno tez moze byc (gdzie na forum )...........pozdrawiam
no nie wiem czy tak do przeszlosci.....tam było ze mowi sie o alexandrze jako o pierwszej osobie która zanurkowala czy cos tam zrobila.....wiec mowi sie nadal i nie ma znaczenia czy to bylo teraz czy kiedys bo mzoe zrobil to wieki temu ale taka teza jest nadal podtzrymywana, dlatego ja tez mam IS SAID
a ja mam so the birds can......a czemu w przeszłosci ?
Kurcze ludziki jak byscie przeczytali polecenia na pierwszej stronie kazdego question paper to byscie sie podpisali bez wzgledu na to ze nie ma tam specjalnego miejsca-to chyba nie jest taki wielki problem , ja tam przeczytalam i podpisalam sie na samej gorze........mimo braku miejsca!
>Nie trezeba było podpisywać kartki z readingu, ponieważ >Ja też Nie podpisałam, nikt z Olsztyna nie podpisał... Pozdra

Nie było miejsca ale było w poleceniu, wyraznie napisane ze trzeba sie podpisac imieniem i nr kandydata.Cała Łodz sie podpisala...Gratulacje dla Olsztyna. Ale zalicza wam napewno:)) pozdrawiam :)
A tak btw. to po co im te question papers, przeciez i tak odpowiedzi musza zaostac przepisane na karte odpowiedzi- no wyjatek oczywisty: writing. Jedyna mysl jaka mi sie nasuwa to taka, zeby pytania nie opuscily sali egzaminacyjnej i \"nie rorzeszly sie\" po miescie. Chyba nie jest tu tak jak na maturze, ze sprawdza sie zarowno czystopis jak i brudnopis. Bede wdzieczna za jakies info.
Sprawdź w murphym, podana przeze mnie konstrukcja jest poprawna
ja podpisałem, ale przez przypadek, po prostu zawsze podpisuję kartki na których piszę.
additional albo additioanally to zależy od kontekstu
no to masz błąd, bo na pewno nie she wishes she hadn\'t spent, tam było she regrets... i powinno być: she wishes she spent...
a po regrets bylo spending
jezeli jest ing po regret to odnosi sie to do przeszlosci!
zgadzam sie, tam powinno byc she wishes she hadn\'t spent all her savings...i jestem tego pewna
na 100% she wishes she hadn\'t spent,bo gdyby bylo bez zaprzeczenia to by znaczylo,ze ona tego samochodu nie kupila i teraz zaluje, a tam bylo, ze zaluje , ze kupila
Ja tez tak mam, ale robilam to, zreszta podobnie jak cala gramatyke, na wyczucie, bo jej wogle nie powtorzylam:)
Sluchajcie ziomki!
ja dalem \"l e t\" in light
i na pewno walnalem w ktoryms miejscu \"s u c h\"
To chyba rozwialo wasze watpliwosci
(bo ja jestem REWELACYJNY z angielskiego :))))
Temat przeniesiony do archwium.
91-116 z 116
| następna