Terminy

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 79
poprzednia |
Hej, dostałam dzisiaj list z terminami egzaminu, a wy tez juz dostaliscie i czy boicie sie??
ja sie nie boję, bo już zdałam .Na C co prawda, ale dla mnie to i tak sukces!!! nie bójcie się, na pewno wszystko będzie dobrze
Ja jeszcze nie dostalam :/ Moze niebawem przyjdzie...
No i co, w jakiej kolejności są? Najpierw ustne, czy najpierw pisemne?
a z jakich miast juz dostaliście?
ja mam na 26 maja ustny (w Opolu) a pisemy dopiero 19 czerwca
Ja mam 29 speaking a 5 czerwsca listening . (Katowice)
Ja mam 29 speaking a 5 czerwsca listening . (Katowice)
29 maja oczywiscie :)
Ja speaking mam 24 maja o 18.45 w Lublinie. Czy ktoś jest jeszcze z LUBLINA?
Ja jestem z Lublina!
hej!ja zdaję w Bialymstoku, ale jeszcze nic nie dostałam o terminach:(
mi tez nie przyszlo jeszcze :/ kurcze zdaje ktos w rzeszowie ? oby nie 31 maja :/ wtedy metallica w chorzowie . jak ktos ma terminy na rzeszow napiszcie. thx
tazz pamietaj ze metka po angielsku spiewa to lepsze niz fy cy e ;P
ja tez jeszcze nie dostalam :/ zdaje teraz w Krakowie..
ja dostałam wczoraj i boję się straszliwie.speakind i listening mam 6 czerwca.Mieszkam w Bydgoszczy
ja mam speaking i listening 5 czerwca. Jabuszko który ty masz numer kandydata???
a ja mam speaking 30 maja, listening 6 czerwca, a pisemny 16 czerwca, w sumie to nie jest źle, tylko czemu w dwie niedziele pod rząd???w niedziele się odpoczywa!ehhh (Warszawa, CAE)
O ja mam tak samo. Do zobaczenia na egzaminie
a ja zdaje we wroclawiu i nic jeszcze nie przyszlo do mnie:)
O matko a ja zdaje w Bialymstoku i jesczze nic nie dostaalm...mam nadzieje ze nei zpaomnieli tam o mnie.O Boza jak ja sie boje!Normlanie mdjele na sama mysl!pomocy!!!;o(
To napij się waleriany i nie siedź przed kompem...
ja tez zdaje w bialym...ale czemu tak panikujesz??? skoro nie umiesz, to po co sie zgłaszalaś?
Ja mam speaking 4.O6 w ŁODZI o 10.20. Jak ktoś też to dajcie znać [email]
Niech ktoś ,proszę ,napisze czy takie zdanie jest poprawne.
Here you will meet with serious people. Chodzi mi o to \'\'with\'\', czy jest ono dopuszczalne czy nie,bo przed chwilą takie właśnie zdanie spotkałem w internecie i nie wiem co trzeba by zrobić gdyby się pojawiło w 4. części Use of English. Bo według mnie jest poprawnie \'Here you will meet serious people.\'\'
A czy jest ktoś z Krakowa kto już został zawiadomienie, bo ja jeszcze czekam i czekam:)
ja zgadzam sie z Twoja wersja
niestety nic o krakowie nie wiem
ale Warszafka juz wezwania dostała - mi przypadł weekend 5-6 czerwca. Czy ktos z Wawki ma podobnie??
cześć! jeszcze nie mam żadnych informacji na temat terminów FC w Krakowie. Czy ktoś już coś wie
Ej sory ale chyba jakos nie zrozumialas mnie bo juz napewno nie napisalam ze nie umiem tylko po prostu sie boje. A jedno drugiego nie wyklucza!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 79
poprzednia |