Terminy

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 79
ja dostałam juz dzieki bogu;)29 maj 30 maj i 19 czerwiec teraz sie zacznie
oczywiście mówię o krakowie
u mnie listening - 30 maja, speaking - 6 czerwca, Krakow
Hejo:D Ja mam terminy na ostatni majowy weekend- 29 (listening) i 30(speaking) w Kielcach, no i oczywiscie 19.06 pozostałe czesci:) Troche sie boje i chce to miec juz za soba. Znajomi maja identyczne terminy,nawet godziny, bo rejestrowalismy sie razem. To mi troche otuchy odaje:D Pozdrawiam:)
Hej ja zdaję w Poznaniu i nic jeszcze nie dostałam, czy jest ktoś kto zdaje w Poznaniu?
Ja zdaję w Poznaniu i nic jeszcze nie dostałam czy ktoś z Poznania już dostał terminy?
ja zdaje w Poznaniu i też jeszcze nic nie dostałam...
w Poznaniu jeszcze nic...
Swinoujscie - nic - juz sie niepokoje ;)
no co z tym wroclawiem???dostaniemy te terminy czy nie?zwariowac mozna ale chyba nie dostane zawiadomienia 2 tygodnie przed co?
Ja zdaję w Poznaniu: Speaking 5.06 o 15.30, Listening 13.06 o 13.00 i oczywiście reszta 19.06 o 10.00. Jeśli ktoś ma podobnie (głównie speaking) to proszę o kontakt: [email]
Róże terminy listeningu dają do myślenia, a raczej do jego mniej kartezjańskiej postaci - kombinowania. Jednym zdaniem: czy mogę liczyć na Waszą pomoc (czyt.odpowiedzi), jeśli okaże się, że mam późniejszy termin?Czy jesteście zainteresowani tą niewinną formą kooperacji?Co Wy na to?
czesc! ja takze zdaje w poznaniu i jeszcze nie dostalam zawiadomienia o terminach, ale chyba powinny wkrotce dojsc, prawda?
Przecież za każdym razem na Listeningu jest inny test.
HEHE, nie ma czego się bać! Nie jest tak trudno jak się wydaje. Przeżywałem strasznie moje FCE, bałem się ze nie zdalem a tu niespodzianka. Najlepiej miałem te części o ktore najbardziej sie balem: Listening i Reading. Warto bylo poswiecic te nieprzespane noce stresu. Teraz na maturke ucze sie tylko polskiego, hehe. A te terminy macie cos o dziwnych godzinach, ja wszystkie czesci mialem zawsze rano (8:00, 9:00).
POWODZENIA ZDAJĄCYM!!!
czy ktos zdajacy we wroclawiu moze sie odezwac?mam numer 900!czy dostaliscie juz terminy?bo u mnie cisza...
Hej, tez jestem z Wrocka i u mnie rowniez cisza o terminach,wiec spoko glowa... nie ma co sie przejmowac lepiej isc do Irish Pub i zagadac jakiegos goscia z Wielkiej Brytanii:):)
zdaję w Krakowie: 29 maja, 12 i 19 czerwca
kto ma nr 862 w Poznaniu? ja - 861 mam speaking 5.06
Cześć!Jestem z wrocławia,mam numer 022, dostałam dziś list z terminami: speaking i listening mam 5 czerwca. Pisanie w Hali Oribta 19.07. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich zdjących!
heh.... a ja w Rzeszowie... 5, 19 i 20 czerwca. Pozdrawiam wszystkich!
fajnie ze wczerwcu!a czy myslicie ze terminy we wrocku wszyscy maja te same?skoro jest tyle ludzi.nie stresuje sie:)ale juz sama nie wiem co umiem a czego nie:)
uuooobosz. a ja tez jeszcze nie dostalam! co ja poczne. mogli zapomnoec?
ja wczoraj dostałam terminy,mam 6.06,12.06 i 19.06. chyba zaczynam sie bac.ale co tam,w koncu jakby co to tylko FCE,na tym swiat sie nie konczy:) mam nr 240,a Wy? jesli ktos ma 241 albo 239 to pliska o [email] ,w koncu moznaby sie troche juz poznac przed speakingiem ze swoim rozmówca.pozdro 4 all,papasie!
Warszaffka - 5(speak) 10(listen) i 13(reszta) - takie liczby wylosowali dla mnie !! Czy ktoś ma podobne ?
najprawdopodobniej Olsztyn ma listening i speaking w dniach 5-6 czerwca. Czy jest ktoś z Olsztyna, kto mógłyby to potwierdzić?
Jest jeszcze ktoś kto nie dostał powiadomienia, bo ja nie dostałem ciągle;p. Zdaje w Rzeszowie a jestem z Jarosławia i zapisywałem się przez szkołę. Ile możena qrde czekać.
ja jestem spanikowana, bo zdaje we Wrocławiu, a tu cisza, mam numer 231, czy ma moze ktos numer wyzszy, a juz dostal powiadomienie?
a skad jestes? ja mam 231 we wrocku
hej, moi znajomi z Wrocławia z numerami od 200 też jeszcze nic nie dostali. no panic.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 79