Witam!
Byłem na listeningu dzisiaj o 9.00 (wersja E)i szczerze mówiąc był to chyba najtrudniejszy listening jaki robiłem.... Sam nie wiem jakie błędy mam, dlatego chciałbym porównać swoje odpowiedzi z innymi...
W part 1:
w pierwszym pytaniu zaznaczyłem to ze jakies tam inne zwierzeta mozna zobaczyc, drugiego nie pamietam, tam bylo jakies o ten serial to zaznaczyłem ze miejsce nie pasi, ze matka jest regretful, z tym portfelem zaznaczyłem relived, i co tam jeszcze bylo to nie pamietam, nie moglem sie w ogole skupic...aa tam bylo o jakiejs typesce co prace dostala w redakcji i jak to traktowała to dałem B ale to był strzał
w part 2: nie pamietam jak to szło po kolei, ale dawałem : sun bird, bus tour, games, tez nei wiele pamietam ale jeszcze dałem cinema shopping dance classes 48 hours i wiecej chyba nie pamietam... piszcie to sobie przypomne...
part 3:
to ci speakerzy to troche zwaliłem, ktores tam było o modelce to dałem do niej ze znudziło jej sie, jednemu typowi przypisałem ze hobby stało sie głównym zarobkiem, hmmm i nie pamietam wiecej.... :p jak bedziecie pisac to sobie przypomne pewnie
part 4: to z tymi twinami, to dawałem ze matka zczaiła ze indywidualnie trzeba traktowac, ze brat sie wkurzął bo mu nie mówił sekretów, ze przeniesli do innych klas bo cos tam academic, ze czuje sie troche inny dlatego ze jest mlodszsy, ze latwiej jest im koncerty organizowac, i ze matka ich tylko poznaje....
Piszcie to porónamy odpowiedzi i bedziemy spokojniejsi... :P ahoj!