Łodzianie-->trzymajmy się

Temat przeniesiony do archwium.
No coz, teraz tylko my zostalismy bez wyników...Trzymajmy się mocno, będzie dobrze :]
ktoś wie kiedy będą wyniki fce w łodzi??
Nie rozumiem dlaczego wszyscy mili wyniki wczoraj a Łódź cały czas milczy?Przecież to jest ponad siły!Ktoś chyba robi sobie żarty, co o tym myśleć???
Na moje pytanie na forum British Council o to kiedy będą dostępne nasze wyniki, dostałem odpowiedź:

"Statements of Results zostały juz wysłane. Do końca tego tygodnia kandydaci powinni je otrzymać. Co do wyników z Łodzi staramy się, aby mieli Państwo dostęp do nich jak najszybciej. Niestety z przyczyn od nas niezależnych w tej chwili nie jestem w stanie podać dokładnego terminu."

Farsa. Tyle powiem. To jest wręcz śmieszne. Sorry, ale wg mnie wyniki powinny być dostępne dopiero gdy będą wszystkie w bazie.

Łodź czeka już drugi dzień...Jeszcze się okaże, że szybciej dostaniemy pocztowe niż te w necie. Paranoja.
Dlaczego Łódź nie ma wyników? Bo łódzka załoga British Council ma wolne czyli maja czas urlopu i całe biuro będzie czynne po najbliższym weekendzie (tj. około 15 sierpnia)! Według mnie jest to zwykła paranoja i lekceważenie dodam że wszystkie ośrodki znają już wyniki. Nie rozumien jak tak ważna instytucja może mieć wole w tak ważnym terminie.Dziwne że nie maja wolego kiedy są zapisy i czekają na pieniądze!!!Jestem potwornie rozczarowana postawą łódzkiej filii!
Hmmm...to dosyć dziwne...Wyniki są chyba przesyłane do British Council a nie do pojedynczych osrodków egzaminacyjnych.
no ja wam mowie ze to przez te zamachy w londynie ;)
W tej chwili wsystko zależy jedynie od ośrodka w Łodzi.(Taką informację podano mi w siedzibie w Warszawie w dziale dot. Exams
juz są wyniki :D:D:D:D:D nareszcie :D:D:D:D:D
pozdro dla wszystkich Łodzian ;)
No są są :]

Pozdrawiam Łodzian :]

B rules ;P
ahaa.... ;) gdyby ktoś miał wątpliwości, miałam na myśli wyniki z Centrum Egzaminacyjnego w Łodzi, które ku mojemu zaskoczeniu dziś się ukazały :)
3majcie się :)
ku mojemu również :]

Bardzo sie ciesze ze nie musimy czekac do wtorku :]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE - sesja letnia 2005

»

Pomoc językowa