talking showers

Temat przeniesiony do archwium.
jeszcze nie pojechalam:) ale wlasnie slyszlam w RTE News jak pan powiedzial "talking showers" - ktos wie co to znaczy???:)
mowiace prysznice, no nie wiesz? ;))))

zartuje, ale fakt what does that phrase mean?

pzdr
hej panie julq! ja znowu jeszcze nie pojechalam! :) jak tam rozstrzygniecia???wiesz jakie???

ps.a stronka fajna,nie??:)
rozstrzygniecia - wciaz w zawieszeniu... czekam na Godota...

a stronka? mowisz o tej zielonej, na ktorej jest to forum? no taka sobie ona, ale ogolnie nie najgorsza;) zartuje, fajna, fajna:)

pozdrawiam
waiting for godot - true true :/
a stronka calvin&hobbes?:)
też się wtrącę:))

calvin and hobbes są zawsze fajni, zwłaszcza hobbes is cute:)
i love calvin:) i kiedy pomysle, ze hobbesa nie ma(tzn jest ale pluszowy) to sie smieje jeszcze glosniej:) albo scenki jak hobbes obcinal wlosy calvinowi, ktory byl bardzo z tego niezadowolony(a przeciez to on sam sie tak urzadzil!) CUKIEREK:)
ja jestem na bakier z literatura (stety- niestety); bardziej ze mnie osobnik zainteresowany jezykoznawstwem, bo do nazwania siebie jezykoznawca to mi wieeeeeeele brakuje. tak samo, mimo ze param sie teraz tlumaczeniami, nie lubie nazywac siebie tlumaczem, bo uwazam, ze jestem jeszcze zbyt cienki na takie miano.

pzdr
no ja nadal nie wyruszylam:) a z jezykoznawstwa to bardzo lubilam to jakby stosowane;bronboze historie jezykoznawstwa! a w tym semestrze chce isc na opcje z sociolinguistics bo to jest mega ciekawe:) a pan julek co najbardziej z jezykoznawstwa lubi???
panie julq, a jak wroce z wojazy to zrobimy ranking anglistyk ang.pl :)
Pan Julek ostatnio lubi socjo., lingw. antropologiczna - w tym zakresie mial(ma) byc moj doktorat. a to wszystko w ramach kreolingwistyki, jezykoznawstwa kontaktowego itp. ogolnie taki misz-masz z mojego jezykoznawstwa, choc uciekam od diachronii w jezykoznawstwie.

aha! no i praktyka przekladu txtow sadowo-biznesowych, to mnie zaczelo krecic:)

ranking anglistyk juz byl na tym forum. Twoj UJ i moj UWr sa w drugiej kategorii.

pzdr.
no ale a propos rankingu to chodzilo mi jakie kto ma zajecia obowiazkowe ile godz jakies ciekawostki itp:) ja juz jade! pozdrawiam!
ps. czemu 2.kategoria??? :(
milej podrozy, na gg zostawilem Tobie info. a UJ i UWr - 2 kategoria, bo sa kiepskie w porownaniu do UAM, UŁ, UMCS, UŚl czy UW.

pzdr.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2005

»

FCE - sesja letnia 2005