FCE - listening wersja E

Temat przeniesiony do archwium.
Kto z was miał version E z listeningu? Ja miałem ją o 14:45 na Bobrowieckiej w Wawie. Jak wam poszło? Jakie mieliście trudności? PORÓWNAJMY NASZE ODPOWIEDZI - przede wszystkim!!! Let's start!
part3:E,F,B,C,D (chyba pamiec moze zawiesc ;) ) w slowkach: village, railway, 25%, grandson, Canada, general menager, oranges and lemons, honey (mam watpliwosci grube), dark-green
To o czym piszesz to była wersja listeningu B. Ty miałaś to jako E?
zgadza sie sory za niedopatrzenie ;)
mialem prawie identyczne odpowiedzi a mialem wersje E.
Napiszcie coś więcej o wersji E. Jakie wyrazy wstawiliście w luki. Please!
niepokolei

general manager, oranges&lemons, by hand, village, 25%, Canada, grandson, honey
ja tez mialam E i z tego, co moj poprzednik napisal bedzie jeszcze dark green, railway i dalej nie pamietam. Ludzie, mamy juz /moze nie wszyscy/ 40% wszystkiego za soba!!
no faktycznie, zapomnialem :)
A w Part 1 przy tej dziewczynie co nie chciała jechać na wycieczke i dzwoniła do mamy co daliście?
JAk zobaczylam tekst z lukami to mentalnie banan ba twarzy..:)BO to ktos jus tu pisala jakies 10 minut rpzed tym wyjechalam do KAtowic..:)Ej braklo nas pradu..:)WOogle ostro ej ja nie sprawdzam odpowiedzi nie chce sie stresowac..:)Ale bylo spoko...Ej jest ut tkos z katowic godzina 15 15 room b..??:)
że była zawstydzona. przynajmniej ja. nikt nie uzyl w Part 3 odpowiedzi A? co zaznaczyliscie w part 1 przy wywiadzie z muzykiem (cos zwiazanego z konkursem)?
Ze nie dotrzymal obietnicy.
wlasnie po jestem do domq wrocilam:P poszlo mi BEZNADZIEJNIE:/:/ co jak co ale myslalam ze listening troche mi podniesie procenty a tu chyba je ostro obnizy:/ moim zdaniem dosc trudne bylo..
Muzyk B. Ze jest wyluzowany bo robi to co chce.
tam nie bylo czegos takiego ze robi co chce oO

1. ze nie wygral konkursu
2. cos tam z brakiem kwalifikacji
3. nie dotrzymal obietnicy
Hej! Ja tak samo jestem załamana! ogólnie nie bylam nastawiona pozytywnie bo listening nie jest moją mocną stroną ale ten listening zmniejszy moje szanse na dobrą ocenę z całości;/ a jak Wam ogolnie poszło? na ile się spodziewacie?
No miałem na myśłi ten brak kwaifikacji.
Napiszcie co mieliście wersję A, czy E? Coś mi tu nie gra. Niektórzy piszą, że mieli E a przytaczają rozwiązania z wersji B. Jak to jest?
Nie miałaś chyba wersji E tylko B!!! A to różnica.
A czy to prawda ze mozna miec na 20% ze listeningu i majac z pozostałych cześci pow. np 70% to się zda ?
Ostatewczna ocena to średnia wszystkiego a jesli chodzi o to ze sątu pytania z A i B to po prostu tak dawali ze jedno wzieli z A jedno z B itd. JA widziałam odpowiedzi z gr. B i mi sie one przydały w gr. E
nie pamietam wszystkiego ale w 3 czesci o podrozach w celu robienia zdjec napewno nie mialam B.
w drugim bylo raczej na 100 procent:generak manager,grandson,railway,dark green glass,25%,village for living,honey
w pierwszym pamietam pania ktora przymierzaa duzo w zlym rozmiarze sukienek,niezadowolona klientka z servicu w sklepie,dziewczynka chyba byla embarased,film byl wart obejrzenia,a ten chlopaczek plywak to chyba rozmawial z couch(napewno nie z ojcem)
w part 1 napewno miala abcabc i cos dalej
a w czworce porazka:(,pani pisarka:chyba wymyslala postaci dla wlasnych potrzeb,nie dawala ogladac przed ukonczeniem ksiazki,po przerwie mogla ocenic bledy w pracy,wspomnienia dissapoint her,w pisaniu pomagala jej codzienna rutyna?,no i chyba cos bylo czy jej ksiazki match her life i mam przeczucie ze to jest dobra odpowiedz,a ja mam ze real events sa wzite,a i jeszczeze jej postacie sa bardzi realistyczne(jak styknela sie z chorym staruszkiem?)
ogolnie nie za specjalnie

trzymam kciuki za reszte
l
aha i jeszcze w drugim by hand,nie ma takiego wyrazenia w tym jezyku- by hands,ja przynajmniej takiego nie slyszalam
A czy w w II part trzeba było wpisać "by" hand czy samo hand(ja mam bez "by),bo już nie pamiętam?
w part 1 napewno miala abcabc i cos dalejrnrnJa ialem tak samorn:rnabc abc bcrnTez tak mieliscie i czy to jest dobrze??
made by hand (Ectaco-Poland)
a,
wykonany ręcznie

jakies watpliwosci?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE - sesja letnia 2006

»

FCE - sesja letnia 2006