nie pamietam wszystkiego ale w 3 czesci o podrozach w celu robienia zdjec napewno nie mialam B.
w drugim bylo raczej na 100 procent:generak manager,grandson,railway,dark green glass,25%,village for living,honey
w pierwszym pamietam pania ktora przymierzaa duzo w zlym rozmiarze sukienek,niezadowolona klientka z servicu w sklepie,dziewczynka chyba byla embarased,film byl wart obejrzenia,a ten chlopaczek plywak to chyba rozmawial z couch(napewno nie z ojcem)
w part 1 napewno miala abcabc i cos dalej
a w czworce porazka:(,pani pisarka:chyba wymyslala postaci dla wlasnych potrzeb,nie dawala ogladac przed ukonczeniem ksiazki,po przerwie mogla ocenic bledy w pracy,wspomnienia dissapoint her,w pisaniu pomagala jej codzienna rutyna?,no i chyba cos bylo czy jej ksiazki match her life i mam przeczucie ze to jest dobra odpowiedz,a ja mam ze real events sa wzite,a i jeszczeze jej postacie sa bardzi realistyczne(jak styknela sie z chorym staruszkiem?)
ogolnie nie za specjalnie
trzymam kciuki za reszte
l
aha i jeszcze w drugim by hand,nie ma takiego wyrazenia w tym jezyku- by hands,ja przynajmniej takiego nie slyszalam