chyba w dupie masz to parent :D
- mieszka obok tej MŁODEJ aktorki grajacej w przedstawieniu w teatrzyku szkolnym (imo ponizej 18 roku zycia powinno sie mieszkac z rodzicami? ;> wiec parrent odpada)
- okazjonalnie napisze artykul do gazety, wiec zurnalist odpada
- ta Dziewczynka moze do niej przyjsc na lekcje, by sie podszkolic w fachu teatralnym, JA tu widze jednoznacznie drama teacher... ;p
scenery - "mowil duzo o ukszaltowaniu terenu - gory, jeziora, male osady wtapiajace sie w tlo, wszystko jest monokolorystyczne itp, na koncu wspomnial ze jest bardzo zimno, pada niezapowiedziany snieg, ale zdecydowanie nie zaluje czasu spedzonego w tym miejscu
o pogodzie wypowiadal sie raczej neutralnie, podekscytowany byl jak mowil o scenerii (nie tylko w glosie, ale tez mocne przypotniki )"
a co do ostatniego, do z CEAD sie zgodze, ale co do pierwszego to nie. Nie pamietam teraz dokladnie o czym byly te punkty, ale F pasowalo po czesci az do 3 osob, ale tak naprawde to do niczego :D, na poczatku zaznaczylem w pierwszym F, ale jak bylo drugie sluchanie, to padlo jakies zdanie, ktory upewnilo mnie ze w pierwszym jest B, gadalem potem z kilkoma osobami i tak samo mieli
Z listeningu fajnie bedzie jak bede mial 75%, ja chce po prostu to zdac :D (a moze bedzie lepiej ;) )