Ja mam z kolei tak:
W pierwszym (kolejność przypadkowa, bo już nie pamiętam):
'guitars' (bez wątpienia), później dałem 'more variety' (tu już pewien nie jestem), 'scenery' (bo o 'climate' mówił zdecydowanie negatywnie),'drama teacher' - tak miałem na anwser sheet, ale zmieniłem na 'proud parent' :( następnie ten gość co opowiadał o swoim 'gap-year' zaznaczyłem odpowiedź c, w której było, o tym, że mógł o tym najwięcej przeczytać, ale tu też pewien nie jestem, bo mogło być też a, bo podróż wymagała najmniej przygotowań, kolejne to była czarna dziura - zaznaczyłem b, czyli, że dziewczyna mówiła ogólnie o znaczeniu słowa hobby, później był facet, który opowiadał o obserwatorium w Liverpool'u, i tu zaznaczyłem 'why it was built', ale jakby poprawnie było 'why it was moved' wcale bym się nie zdziwił i ostatnie, które pamiętam to o tej 'music star', która wg mnie 'justify her cloths choice... or whatever'
Part 2 widzę, że wszyscy mają tak jak ja - czyli tu jesteśmy zgodni.
Part 3 już nie pamiętam kolejności, ale speaker 1 to była babeczka, która opowiadała o tym, że wierzy, że malarstwo odzwierciedla emocje - odp F, później koleś, który rysuje ludzi na ulicy i tu dałem bodajże odpowiedź B (a może C), w której było coś o zrozumieniu sztuki, następnie babeczka opowiadała o tym, że jest dosyć ograniczona, jeśli chodzi o rzeczy, które może narysować, bo nie umie rysować z 'pamięci/wyobraźni', kolejny był jakiś sfrustrowany architekt, który rysował fantastykę, odp. A - '...not realated with real life' i ostatnia pani, której rysunki utrwalają jej wspomnienia - odp. D. Nie użyłem odpowiedzi, w której niby malarstwo/rysunek odzwierciedla osobowość.
I Part 4 - najśmieszniejszy, tu to była kompletna strzelanina, wielokrotnie zmieniałem zdanie i już nie pamiętam, ale odpowiedzi miałem chyba takie - B - tam gdzie 'people misunderstood' - później B 'was sure she'll get a part', później było coś o zmianach w życiu rodzinnym i tu dałem T i drugie T dałem w tym pytaniu o pieniądzach, reszta to M.
No i jak? Zdałem?