Jakie są warunki na listeningu W Gdańsku?

Temat przeniesiony do archwium.
Wie ktoś może jakie są warunki listeningu w Gdańsku? Zdaję w czerwcu i bardzo boję się takich rzeczy jak echo, albo szmerające kolumny głośników. A poza tym ile jest osób w sali czy stres czuje się w powietrzu itp. Proszę o odpowiedź. Bardzo mi zależy:) Plizzz
Na listeningu w Gdańsku super słychac, więc o to nie ma się co martwić. Trzeba się porządnie skoncentrować, szczególnie przy Part 4, bo szybko mówią i zanim zdązy się wpisać jedno,leci następne i można się trochę pogubić :)
Byłam bardzo mile zaskoczona:) WSzystko słychać baaardzo wyraźnie, "osoby pilnujące" nie łaziły, nie kręciły się, nie rozpraszały, ale siedziały na krześle i spogladały z pedestriału:) Sala dość duża, a osób mało, Szybko się rozluźniłam (a jestem nerwus) i mogłam się skoncentrować bez problemu.
Powodzenia!
warunki w Gdańsku są super... nie ma echa, szumów i innych takich rzeczy... głośniki są umieszczone w suficie więc wszędzie jednakowo dobrze słychać :) osób w sali mało, siedzi się co drugi rząd, z dwoma wolnymi siedzeniami między osobami... na moim listeningu nawet połowy sali nie zapełniliśmy :) stresu zero, rzeczywiście nikt nie chodzi wokół ciebie (co jak dla mnie było strasznie wkurzające na częściach pisemnych)... no, więc ogólnie warunki są bardzo dobre...