Prosze odpowiedzcie:(

Temat przeniesiony do archwium.
No wiec jestem po speakingu.Był w Wawie.IOczywiscie atmosfera super.Ale może ktoś zna sie na skali oceniania,tzn.zrobiłam bledzik typu ,s\' i ,ed\' na koncu wyrazu.I raz zacielam sie w obrazkach w ogole obrazki troszke schrzaniłam,tzn nie powiedziałam co bym wolala i słabo wymawialam railwaystation(by the way nie wiem dlaczego:()Ogólnie odczucia dobre ale jak myslicie czy naprawde beda az tak zlosliwi:) i nie zalicza mi na te 60 % a może niepotrzebnie sie martwie,bo kazdemu sie wydaje że nie mowił idealnie,a potem wyniki okazuja sie być w porzadku.Blagam pocieszcie mnie,może niepotrzebnie panikuję,bo przeciez nie zacinałam sie co chwila mowiłam raczej płynnie:)
Hej , a mozesz [podac mi tematy i jakie miłas zdjecia , o co Cie pytali ?!
Please, ja mówię 30.11 i bardzo sie boję ?!
Dzięki
Agata
Agata nie boj sie ogolnie spoko.
Obrazki:
porównac dwie stacje kolejowe(jedna nowocześniejsza od drugiej)
dwa sposoby spedzania wolnego czasu(rowery i gry komputerowe)
Dyskusja:
obraki byly juz podawane na forum(te z clownami,polykaczem ognia)
i wybrać do programu artystycznego
Pytania:
na poczatek gdzie mieszkasz,czy sie uczysz takie proste(podobno ich nie oceniaja,zreszta nie wiem)
a po dyskusji proste pytanka:czy lubie gry komputerowe,czy lubie kulture swojego kraju,z czego jestem dumna w swoim kraju jezeli w ogole:)
Atmosfera super,ale duzo straciłam na tym niepotrzebnym stresowaniu sie:(I pamietaj o malych bledzikach typu \'ed\' czy \'s\' bo takie najlatwiej popelnić.Nie martw sie jakos to bedzie
powodzenia i pozdrowionka papa:)

« 

FCE - sesja zimowa 2003

»

Inne