NIE BOJCIE SIE!!! :))))

Temat przeniesiony do archwium.
chce zaapelowac do Was zebyscie sie nie bali :))) nie ma sie czym stresowac bo atmosfera na examinie jest przyjemna a jak bedziecie wyluzowani to lepiej Wam pojdzie :))) mimo ze jest ciezko to latwiej jest to przebrnac z usmiechem :))) latwiej sie tez wtedy skupic uwierzcie mi... :)))) ja mam to za soba i musze powiedziec ze w miare uplywu czasu wyluzowywalam :P sie coraz bardziej i dzieki temu teras nie zaprzatam sobie glowy tym ze mi kiepsko poszlo bo wiem ze I did my best. Wam tesh tego zycze :)))) P O W O D Z E N I A :)))) pozdro dla Oli---> na pewno bedzie dobrze :)))
Jak tu sie nie bac???? przecież to jest 510 zł, które jak nie zdam(a nie zdam na pewno) pójdzie w błoto:(((( za to mnie starzy wyklna i z domu wywalą, i jak tu sie nie denerwować????;/;/;/;/
doskonale Cie rozumiem....
ja nawet nie pieniędzmi się przejmuje, ale maturą...
speaking mi średnio poszedł, a listening (jak sobie obliczyłam porównując odp) to mam na jakieś niecałe 60% :( wieć kiepsko....
a jutro bedzie fatalnie....musze zaliczyć wszystkie 3 części żeby zdać, bo napewno żadnej na 90 czy 100% nie zrobie....
no ale kto wie, może będzie proste? ;)
trzymam kciuki za Ciebie, i wszystkich co pisza jutro :)
Wy też trzymajcie!
podobno grunt to pozytywne myslenie.... dobrymi myslali przyciagamy dobre zdarzenia... wiec bedzie dobrze :) powodzenia wszystkim zdajacym!!!!! oby szybko minelo i oby kazdy wyszedl po FCE zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestescie kochani! szkoda ze takich mało~!
aaaaaa!zostało tak mało czasu, wszyscy mówią, żeby przed exam dać sobie luz i pospacerować z psem...tymczasem mój pies boi się tak samo jak ja, już nie wiem co mam myśleć... narazie zaopatrzyłam się w zapas czekolady which improves concentration i wiem że all keep their fingers crossed...całą głowę mam po angielsku, ratunku...
i know this feeling!!!!! ale jeszcze cos kwuwam, a mianowicie phrasal verbs- I HATE THEM.... ble .... POZDROWIONKA 4 All..... Good luck tomorrow
Dzięki Pavettka!
Latwo mówic jak ktos juz jest po!ale mętlik jaki mam teraz w głowie jest po prostu straszny!nie wiem co mam robić, co powtarzać!Znając siebie zaraz porozkładam wszystkie ksiązki i zaczne powtarzać wszystko naraz!
masakra!
a co do piero jutro!hmm, wole nie myśleć!
ale tak czy siek, zapraszam wszystkich na impreze do szczecina! oczywiscie nie tylko tych co zdadzą ale w szczególnosci tych ktorym sie nie powiodło!dla was(i mnie) zarezerwowałam honorowe miejsce!
A tak poza tym, wie ktoś coś o readingach!tak tylko mniej więcej o co w nnich chodziło!!!????????????
HELP!!!!!!!!!!!!
Ja normalnie musze pojsc po fce na jakas impreze , juz tyle sie powstrzymywalem :)
Hehe a gdzie ta impreza ? :)
no w szczecinie!
moze byc nawet u mnie!nie ma problemu!
ja tez juz tak dawno nigdzie nie bylam, oczywiscie nie licząc imienin dziedka, hehehehe!
serio!
ja zapraszam, jestem dobrym wodzirejem!no może wodzirejka!
cholera zamiast sie uczyc to ja ciągle szukam czegos co mogłoby mi sie przydac na jutro!bo moja wiedza chyba sie na mnie obraziła i nie moge jej znalesc!gdyby ktos ja widzial na fce to prosze ja do mnie przyslać!
boze odpierdala mi juz!
ratunku!
Rusałka ja też zdaje jutro;-)W Częstochowie, a Ty gdzie??Pozdro.Pa
Szczecin jest duzy :)
Heh czy ty czasem nie jestes ta ola ktora znam i ktorej dawalem adres tej strony ? :)
Moze z topa ? :)
NIE SADZE!
JA MAM TA STRONKE OD KOLEZANKI! A TY SKAD!
Ja powinnam powtarzac cała gramatyke,a zamiast tego oglądam sobie jakies pierdoly w TV.uswiadomiłam sobie,że tak naprawdę wiem,że nic nie wiem,ale moze nie będzie aż tak źle.......Życzę wszystkim wam jutro POWODZONKA!!!!!!!!!!!NIe łamcie się,przełamcie się,świat jest pikny:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))A teraz spaciu!
Ja Koszalin..... i normalnie sie boje!!!!!!!!!!!!!!!! przed speakingiem w ogole nie czulam strachu a teraz czuje podwojny jak nie potrojny!!!!!!!!! i szczerze powiem cos powtarzam ale sama nie wiem co... troche grammy troche listow... METLIK w glowie..... ALE NADAL TWIERDZE ZE WSZYSCY ZDAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrowionka 3majcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech ktos cos powie o czym byly readingi albo na jaki temat????!?!?!?
hej ja tez nic a nic sie nie uczylam a mialam caly ten tydzien wolny a nic nie uczylam sie ale pozytywnie sie nastawiam i zakladam ze bede miala takie szczescie jak mija kolezanka rok temu w grudniu-ani jednego frejzala!!! e ttam jakos to bedzie:) za 2 miechy d dostane ale teraz olewka milej niocy wszystkim!!!!!!111
oj ja to chyba dzisiaj nie zasne chyba najmniej boje się use of english a te dwie pozostałe części to już sama niewiem co mam myśleć. strasznie się boję nio ale zobaczymy trzymajcie się wszyscy powodzenia!!!!
Ja się trzęsłam z przerażenia już miesiąc przed speakingiem, a tydzien przed zaczęłam fizycznie marnieć: zaczęły pękać mi kąciki ust, pryszcze mi wylazły, skóra mi się niezdrowo swiecila!, byłam blada, miałam wiecznie podpuchnięte, podkrążone, oczy z muuuuuuczio byg sińcami pod ajsami :))))) , psychicznie to byłam w jakiejs malignie, swiat nie istnial, zaczelam sie wszystkiego bac, nie moglam spac mialam problemy z oddychaniem, z krazeniem, doslownie trauma! - podziwiam Twój spokój.
A przed tym się niewiele boję. Będę tylko ja i kartka. Zresztą teraz już bym sie tego speakingu juz tak nie bała, po prostu wczesniej nie mialam takich doswiadczen....a nawet jak nie zdam, to zawsze miałam przydatne doswiadczenie...
Pozdrawiam i życzę wszystkim pomyslnych wyników.
aaa, ja identycznie. Speaking to normalnie horror. Przezylam to i teraz luzik. Tyle czasu poswiecilam angielskiemu, ze normalna szkole tak jakby zawalilam a teraz mnie nie rusza! skandal!;) zycze jutro wszystkim powodzenia. łączmy się telepatycznie:) a nuż cos se podpowiemy^_^ Białystok pozdrawia! [jakby co to moja persona ma number 0239^^]
Ja nic nie powtarzam od poczatku fce, od roku nie mam kontaktu z angielskim i nie panikuje. nie wiem dokladnie z czego sklada sie ten egzamin, tyle co przeczytalam to jeszcze gramatyka i pisanie listu, i sie w ogole nie boje:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2003