FCE Wawa Millenium Plaza 6 pietro :-)

Temat przeniesiony do archwium.
Heja. Jak bylo? dla mnie straaaszny byl readnig, moze bede mial dobrze z 50%. A writing zrobilem przed czasem i wyszedlem. Potem \"use\" ktury przerobilem w 15 minut :-) i wiecej czasu mi zajelo transferowanie odpowiedzi na \"answer SHIT\" :-). Kto zdawal z wawie w \"Millenium Plaza\"? spoko atmosfera, nie???.
MOJE ODPOWIEDZI
pamietam tylko z readingu o kobiecie i jej ogrodzie
-- jaki jest jej ogrod --> ze ścieżką (?)
-- co mowi o ogrodniku --> nie bardzo za nią nadąża
-- jak lubi malowac --> w roznych costam
-- jaki woli ogrodek --> tu sie wachalem, bo do tych z Chin by pasowaly \"plants from overseas\", ale tam nie bylo napisane, ze ona je preferuj, wiec zaznaczylem ze lubi \"disorder\"
-- co mowi o tulipanach --> ze najlepiej wygladaja po jakims czasie
-- co mowi o procy w ogrodzie --> nie mozna ogrodu zdawac tylko na łaske ogrodnika
-- \"This\" odnosilo sie do Harmony (chyba)
ja tez pisalam w millenium plaza ale na 27 p :) mam tamte odpowiedzi podobne. ja reading skonczylam chyba w pol godziny a pozniej staral sie nauczyc sie odp bo nie mialam co robic.. mysle ze poszlo mi nie zle.. pamietasz moze jakies odp jeszcze???
ech ja mialam na ursynowie na jakims zadupui..ale moj kolega mial w milenium..kurde...nie wiem ja mam troche inaczej z tym ogrodem
hmm o tulinapach mam ze ciezko je namalowc.. o ogrodniku ze sie rozumieja.... ogrod ze sciazka.....lubi disorder.....nio i nie mozna zostawiac tylko na laske ogrodnika a this odnosilo sie ..hmm nie pamietam
Heh, ja tez pisalam w millenium plaza na 6p. :) ale ogolnie nie jestem zbyt zadowolona z readingu:( part 2 mam mniej wiecej podobnie, z tym ze mam gdzies 3 razy \"c\" pod rząd...a czy w part 1 pierwszy heading macie cos tam z involvement? A co do part 4 - najglupsze dla mnie byly pytania o jakies dramatic views... czy to chodzilo o tych ludzi ktorzy jada na dachu pociagu przez ta pustynie? ech, w ogole kiepsko mi chyba poszlo...a testy robilam na jakies 80 - 85%......
w part 1 pierwszy heading mialam ze czas niezmarnowany
z dramatic views chodzilo o piekne widoki ( akurat to slowko nie jest podobne do polskiego \"dramatyczny\" w znaczeniu ) wiec moim zdanie dobre sa odpowiedzi jka facet ogladal widoki i jakas tam babka tez - juz nie pamietam w ktorych to czesciach bylo
MÓWCA A I D
Zgadzam sie. Ja wlasnie zaznaczylem texty z ktorych wynikalo ze widoki byly piekne (ale nie pamietam ktore to byly)
Szlifuj swój polski-\"który\" pisze się przez \"ó\".Pozdrowienia.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2003