Reading - sprawdźmy

Temat przeniesiony do archwium.
Oto moje odpowiedzi:
FAHED
BGBDB
DCCBC
EHAFD
GDEAD
CACEB
ECAEB.
Z readingu zawsze miałem jakieś 95%, ale teraz chyba będzie gorzej. Anyway, piszcie czy jest dobrze, czy źle i jak Wy macie.
Pozdrawiam
hej, ja miałam całkiem podobnie, tzn chyba 25 odp nam sie pokrywa, z ty że mi zawsze szly kiepsko readingi....wieć sie ciesze, bo a nuż mam troch dobrze :)
moje odp to:
FAHCB
EDBDDDCBACEHAFDGDEADAACDBECCEB
To miło, chociaż przynajmniej jedno z nas musi mieć coś źle... ;)))
no fakt.......ale co zrobić ;)
a pamietasz może co masz skreślone w part4 (chyba) usof\'a?
Dwie linijki mi się nie podobały, jeśli o to chodzi, druga i ostatnia. Na egzaminie bylem tego pewien, ale mi przechodzi.
ja też 2 i ost zaznaczyłam \'ptaszkiem\' :) ale nie tylko te, jeszcze 5 i chyba 5 od końca....
a pamiętasz czy skreśliłeś na początku since i pod koniec will??
Napiszę Ci moje odpy:
since
ok
with
up
with
an
any
that
of
so
some
much
have
will
ok
nie no miodzio :)
wszystko sie zgadza, poza tymi dwoma gdzie ja nic nie skresliłam
nie jest źle :)
a czy ktoś poza nami ma podobnie????
Włąsnie, 213 osób na stronie w ciągu ostatnich 5 minut i nikt nie może nic na pisać?? Ludzie...
:p zebym tylko spisala odp... :P tez mam since pierwsze ale w 3 od konca mam tika . a ponziej po kolei to nie wiem nie pamietam
Masz ospowiedzi do zadania pierwszego w juzefie? Tam to dopiero było guessing-game. Jeśli masz, to porównaj i napisz, ok?? Moje:
C
B
D
A
D
C
A
A
D
B
C
A
B
D
D
tak to nie pamietam... podaj jakies konkrety ;) to sobie przypomne
Też nie pamiętam za wiele. Światła były went out i to jest dobrze, miałem underestimate, distinguish (to jest źle), make a success, i mean coś tam, form up, więcej nie pamiętam...
Ja mam tak:

1.F- Time well spent (czyli czas dobrze spędzony- ten pan pracując w innych restauracjach nauczył się jak otworzyć najlepszą)
2.A
3.H
4.E
5.B
6.G
7.D
8.C
9.D
11.D
12.C
13.C
14.B
15.D
16.E
17.H
18.A
19.F
20.C
21.C
22.D
24.A
25.D
26.C
27.A
28.C
29.E
30.B
31.E
32.C
33.A
34.E.
35.B

Wyrzuciłam w cz1. to o tym słlyszeniu i widzeniu.Tam wg. powinno być o tym, że każdy ma swoje miejsce- przypomnijcie sobie ostatnie zdanie- ma kilku kelnerów m.in. do zbierania tależy do roznoszenia dań i do zamówień.

W cz.2- pa pa zrobiło to o dziewczynie z nogami.
mama bardzo podobnie tylko nie mam 2x With
No ja rownież mam tak samo...:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2003