Wyniki Rzeszów

Temat przeniesiony do archwium.
Właśnie dostałam swój wyniczek z FCE i mam A... !!! ludzie, a jak wam poszło???
Yo nie ma to jak dostac A :) Pozdrawiam Rzeszow i Resovia English School Rulez ;]
Co to za kryptoreklama szkoły językowej Tomek, co??? u mnie była \"100% zdawalność\" ;p
Nie wiem jaka zdawalnosc byla ale z mojej strony nalezy sie reklama :P
Pozdrawiam wszystkich nauczycieli i nauczycielki :)
Tez jestem z Rzeszowa, ale jeszcze nic nie dostałam. A jak tu weszłam to się aż podenerwowałam, że lada chwila przyjdzie coś do skrzynki...:>
Już przyszło, dzisiaj. Mam B, cieszę się niesamowicie:))). Idę oblewać!!!
Gratuluje :)
Jest A! Brak mi słów...
sesese
dlugo sie uczylas i z jakich ksiazek sie przygotowywalas??
caly rzeszow zdal??
Jeżeli o mnie chodzi to przerobiłam Fast tracka bez ćwiczeń i testy Michaela Vinca do FC
Jest BBBBB śliczne z dwoma brzuszkami:D A byłam pewna że nie zdam... ale juz koniec tego stresu:D
Noooo widze, że naprawdę duuuużo osób pozdawało... A myślałam, że to tylko ja taka mądra jestem :P:P:P:P:P:P:P:P. Podobno FCE w tym roku było proste- ale jeśli chodzi np. o reading to się aż boję myślec jak wygląda trudny....
A możecie mi podać jeszcze inne tytułu książek z jakich przygotowywaliście sie do egzaminu FCE i gdzie uczęszczaliście na kursy przygotowawcze, że zdaliście z tak dobrym wynikiem? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Co do kursu przygotowawczego napisalem tam wyzej nazwe szkoly:)
Co do książek nie używałam żadnej tylko kserówki z czegośtam. A co do szkoły to nie wiem czy polecić komuś, kto chce zacząć od początku... ten kurs, na którym byłam był chyba tylko po to, żeby się zorientować jak to wszystko biega...
chyba tak, ja tez zdalam na C ale zdalam a to jest dla mnie najwazniejsze, Rzeszow gora!!!
Wczesniej cośtam uczyłam sie z Countdowna i Nockouta, a potem mialam jakies kserówki, wiekszosc z testow z poprzednich lat.
Promar;).
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja zimowa 2003