Yo nie ma to jak dostac A :) Pozdrawiam Rzeszow i Resovia English School Rulez ;]
[konto usunięte]
10 lut 2004
Co to za kryptoreklama szkoły językowej Tomek, co??? u mnie była \"100% zdawalność\" ;p
[konto usunięte]
10 lut 2004
Nie wiem jaka zdawalnosc byla ale z mojej strony nalezy sie reklama :P
Pozdrawiam wszystkich nauczycieli i nauczycielki :)
[konto usunięte]
12 lut 2004
Tez jestem z Rzeszowa, ale jeszcze nic nie dostałam. A jak tu weszłam to się aż podenerwowałam, że lada chwila przyjdzie coś do skrzynki...:>
[konto usunięte]
13 lut 2004
Już przyszło, dzisiaj. Mam B, cieszę się niesamowicie:))). Idę oblewać!!!
[konto usunięte]
13 lut 2004
Gratuluje :)
[konto usunięte]
14 lut 2004
Jest A! Brak mi słów...
[konto usunięte]
15 lut 2004
sesese
[konto usunięte]
15 lut 2004
dlugo sie uczylas i z jakich ksiazek sie przygotowywalas??
[konto usunięte]
15 lut 2004
caly rzeszow zdal??
[konto usunięte]
15 lut 2004
Jeżeli o mnie chodzi to przerobiłam Fast tracka bez ćwiczeń i testy Michaela Vinca do FC
[konto usunięte]
15 lut 2004
Jest BBBBB śliczne z dwoma brzuszkami:D A byłam pewna że nie zdam... ale juz koniec tego stresu:D
[konto usunięte]
16 lut 2004
Noooo widze, że naprawdę duuuużo osób pozdawało... A myślałam, że to tylko ja taka mądra jestem :P:P:P:P:P:P:P:P. Podobno FCE w tym roku było proste- ale jeśli chodzi np. o reading to się aż boję myślec jak wygląda trudny....
[konto usunięte]
16 lut 2004
A możecie mi podać jeszcze inne tytułu książek z jakich przygotowywaliście sie do egzaminu FCE i gdzie uczęszczaliście na kursy przygotowawcze, że zdaliście z tak dobrym wynikiem? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Co do kursu przygotowawczego napisalem tam wyzej nazwe szkoly:)
[konto usunięte]
17 lut 2004
Co do książek nie używałam żadnej tylko kserówki z czegośtam. A co do szkoły to nie wiem czy polecić komuś, kto chce zacząć od początku... ten kurs, na którym byłam był chyba tylko po to, żeby się zorientować jak to wszystko biega...
[konto usunięte]
17 lut 2004
chyba tak, ja tez zdalam na C ale zdalam a to jest dla mnie najwazniejsze, Rzeszow gora!!!
[konto usunięte]
19 lut 2004
Wczesniej cośtam uczyłam sie z Countdowna i Nockouta, a potem mialam jakies kserówki, wiekszosc z testow z poprzednich lat.
Promar;).