Hello:) Ja też mam C i bardzo się z tego powodu cieszę:) Wszyscy mi zawsze powtarzali, że to troszkę wstyd, ale dziś wiem, że nie mieli racji:) Jasne, że jest to wynik słabszy od A czy B, ale wiele osóbe, mi znanych bardziej lub mniej, tej sesji ZIMA 2003 po prostu nie zdało:( Szkoda mi ich bardzo, wiem, że to zawsze dużo pracy, czasu, i nie ukrywajmy, pieniędzy kosztuje... Dlatego ja już teraz umiem cieszyć sie z tego co mam, co osiągnęłam i pewnie dlatego nigdy nie dam sobie wmówić, że C to żaden sukces:) A jeśli ktoś tak myśli, to albo nie potrafi docenić swojej wiedzy i szczęścia, jeśli zdał na A czy B, albo nie ma pojęcia o czym mówi:) Nerwy były straszne, ale na szczęście to wszystko już za nami:) Sesja była ciężka, tak mówi wiele osób, ponadto mój wykres wyników okazał sie dla mnie zaskoczeniem, jak mało co do tej pory;) Najlepiej (exceptional), napisałam writing:) Speaking, reading good, listening też, ale use... Po prostu szkoda gadać:P Jednak człowiek czasem sie myli w ocenie własnej osoby...:) Gratuluję wszystkim, którzy zdali, tym z A, B i C:) Pozdrawiam tych od D i E i życzę wytwałości, żeby się nie poddali;) I napiszcie, że myślicie podobnie jak ja, zawsze jakieś wsparcie:P Papa:)