3 minuty temu wyjąłem ze skrzynki kopertę z wynikami. Jeszcze jej nie otworzyłem. Serce wali mi jak młot. Jeśli nie zdałem, to będę pohańbiony. Teraz jeszcze wszystko może w niej być-od A do E, więc jest nadzieja. Za chwilę wszystko stanie się jasne. Oby było dobrze!
a tak szczerze powiedziawszy myslisz ze kogos poza Toba to obchodzi?
co nie zmienia faktu ze kciuki trzymam, jak za kazdego
[konto usunięte]
17 lut 2004
Wcale bym się nie przejmował opinią innych osób, gdyby nie fakt, że w tej samej sesji zdawało paru moich znajomych z klasy i (niestety) nauczycielka od ang. o tym wie. Wobec tego jeśli się nie uda, to będę miał przerąbane.
[konto usunięte]
17 lut 2004
O w mordę!!!!! Dostałem A!
[konto usunięte]
17 lut 2004
W O W !!!! moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[konto usunięte]
17 lut 2004
Dzięki i wszystkim, którzy JESZCZE nie mają wyników (a są tacy?), życzę jak najlepszych ocen.
[konto usunięte]
17 lut 2004
jjeeej, gratulacje:Da ja zdalam na C i sie ciesze jak mops:D wiem, ze niektorzy gardza C, ale...oj, zdalam:D tylko to sie liczy:D
[konto usunięte]
17 lut 2004
Szczerze powiedziawszy to grzecznosci z Twojej strony nie zawadzi! Daruj sobie teksty w stylu \"nikogo to nie obchodzi\" ! A mnie obchodziło co on dostanie i co? juz nie ma \"nikogo\" mów za siebie
[konto usunięte]
17 lut 2004
Ja wcale nie gardziłbym C. Co więcej, już C by mnie cieszyło i nawet nie liczyłem na więcej. Również gratuluję-jest czego, bo przecież się udało!!!
[konto usunięte]
17 lut 2004
jak to gardzą? skoro C jest oceną pozytywną to nie ma czym gardzic! Na C też trzeba umiec. Ja ze swojej strony nigdy nic bym takiego nie powiedzial na temat C bo to glupota,
[konto usunięte]
17 lut 2004
Gratlacje!!!:) Ja dzisiaj dostałam wyniki- mam B:) myślałam, że dostanę C, chociaz modliłam się o B...i mam:D
tez tak mysle, ale widzisz...sa ludzie i taborety;)my chyba nalezymy do pierwszej kategorii;)pozdrawiam:D
[konto usunięte]
17 lut 2004
no a mnie dopiero czeka FCE przygotowuje sie z paru ksiażek i mam nadzieję ze zdam...najbardziej obawiam sie listeningu ale mam nadzieje ze sobie jakos poradze:)
[konto usunięte]
17 lut 2004
mhm...no wlasnie, mi najgorzej poszedl listening, dlatego teraz wiem, co musze szlifowac i szlifowac!troszke sie zestresowalam na tym sluchaniu i dlatego wypadlo jak wypadlo:)ale dobrze, ze zdalam:D
[konto usunięte]
17 lut 2004
no ale nie wiem wogole z jakich ksiazek sie przygotowywac do listeningu bo te kasety sa drogie ale wole kupic jedna i zaplacic duzo a dobra;)) ktos moze mi poleci?
[konto usunięte]
17 lut 2004
:)
[konto usunięte]
17 lut 2004
Też mam A :) Wszystko powyzej linii - exceptional, tylko speaking polalam :) Hiiiiiiiiiii :)
[konto usunięte]
18 lut 2004
zapisz sie do biblioteki uniwersyteckiej:)bedziesz mogla cwiczyc z kasetami do woli:)pozdrawiam:)