OSOBY ZDAJĄCE FCE W GRUDNIU 2004

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |
Łączmy się!!! Ja zdaję z Białegostoku a wy??
Ja zdaję e Wrocławiu - mam nadzieję że do czasu wpłaty nie speniam - hihi
pozdrawiam wszystkich - aga
Ja zdaję w Katowicach
Ja będę zdawała w Warszawie!
ja zdaję w rzeszowie i bardzo się boję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja jush mam to za soba :) Zadałem i wcale sie tak niemartwcie bo to niejest takie trudne jak niektórzy mówią !!! jest naprawde OK !!! :):)
Czesc! Ja rowniez zdaje w grudniu w Katowicach. Mam pare materialow mozemy sie wymienic. Pozdrawiam
aaa i jeszcze ciekawostka nie wiem czy slyszeliscie ale trzeba do 1 pazdziernika sie zglosic.....
notabene caly kraj ma w terminie 13 grudnia bodajze a warszawka kilka dni pozniej... ciekawe
A może podasz maila to sie z Tobą skontaktuję? Mój to [email]
ja w kielcach spoko wspolnymi silami damy radr;d;d
tym razem warszawa miala 15 czerwca, a reszta kraju 19 ;). ale sa inne wersje ;). aaa radze Wam przygotowac sie przede wsyztskim do readingu, bo jest duzo trudniejszy na egzaminie niz w wiekszosci ksiazek, ktore spotkalam przygotowujac sie. a wczesiej uwazalam to za najtrudniejsza zcesc :/. pozdrawiam i zycze zdania fce ;)
Ja także będę zdawać w zimowej sesji. Idę teraz do 3 klasy gimnazjum i jestem ciekawy, czy zdaje ktoś tutaj może FCE w moim wieku albo młodszy?
moj kolega zdawal w tym wieku co Ty. zdal na A ;). pozdrawiam
Ja jestem w Twoim wieku! I musze ci powiedzeć, że będziemy jak nie najmłodsi to jedni z najmłodszych:)
A ja tez jestem z Bialegostoku i sie zastanawiam nad zdawaniem FCE w grudniu. Chce sie zapisac na jakis intensywny kurs. Czy ktos by mi polecil jakas szkole? A ty gdzie sie uczysz?
Hej Gagula ja też zdaję we Wrocławiu w grudniu 2004. Może masz ochotę pogadać mój mail [email] i nr gg 2[tel], zapraszam wszystkich zainteresowanych do rozmowy. Pozdrawiam
NIE WIEM co zrobic zdawalam fce w czerwcu ...no i oblalam.teraz nie chce podchodzic w grudniu bo sadze ze lepiej jak porzadnie sie przygotuje do czerwca 2005 ale czy ja dobrze robie??czy ktos byl lub jest w takiej sytuacji.co lepsze??chodzilam na kurs i teraz znow sie zapisalam POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zdaje w Lublinie.. jako, ze nie zauwazylam, zeby ktokolwiek pisal tu z Lublina, mam do Was prosbe..Czy moglby mi ktos polecic jakas ksiazke z cwiczeniami gramatycznymi, moze ktos z Was wie, gdyie moglabym nabyc testy egzaminacyjne z lat poprzednich...Bylabym bardzo wdzieczna... Pozdrawiam serdecznie. Moj nr [gg]
Ja też zdaje w Katowicach pozdro
ja jestem z bialego i bede zdawac fc zima :) chetnie bym sie skontaktowala z kims z mojego miasta. moj mail [email]
Cześć, ja zdawałam w czerwcu. Korzystałam z książki"First Certificate STAR" -Luke Prodromou.(Cena ok.50zł) Mi ta książka bardzo pomogła, jest sporo ćwiczeń. Powodzenia
Cześć,
Ja też mam zdany FCE za sobą i z całą pewnością mogę polecić FCE English in Use 1 i 2- V. Evans i FC language practice- M. Vince'a. Są rewelacyjne.
no to klamka zapadla...zapisalam sie

ja korzystam z V.Evans "Use of English" cz 1i2
oraz Practice tests to FCE tez Evans,
mam tez pakiet self-study NEW PROGRESS TO FCE by Leo Jones

oraz Gold Maximer with key ...no iz astanawiam sie czy ejszcze zainwestowac w FCE GOld Coursebook...ale czy w ksiegarni dostane cos takiego zeby bylo do samodzielnej nauki w domu?

no i co mozecie powiedziec o testach Krzyzanowskiego
czy to naprawde dobre i gdzie ewentualnie moglabymz akupic...nie widzialam nigdy tej ksiazki
pozdrawiam
U Krzyzanowskiego sa testy do olimpiady z j. ang w szkolach srednich - FCE jest na duzo mniejszym poziomie, wiem co mowie, zdalam na A ;]
Co do ksiazek Virginii Evans, Use of English jest o tyle dobre, ze w przystepny sposob zestawia frazale i idiomy (mowie o tych "folderach" po kazdym rozdziale), reszta to typowe zadania testowe.. Te Practice Test (jesli mowimy o tym samym) nie sa zbyt wiarygodne, poziom jest ciut zanizony (mialam FCE Practice tests 3, V. Evans), radzilabym skorzystac z ksiazek Cambridgeowskich albo Oxfordzkich - one sa naprawde dobre
chodzi mi konkretnie o ksiazki z tej serii:
Cambridge Practice Tests for First Certificate (P. Carne, L. Hashemi, B. Thomas) i to https://www.ang.pl/ksiazki.php?id=38
zycze powodzenia i pozdrawiam :) Bedzie dobrze
Zdaję w Krakowie. Nauka idzie powoli, nie umiem pisać.
Ja zdaję w Olsztynie :> Mam nadzieję, że mi się powiedzie, moi lektorzy mówią, że mam duże szanse aby zdać . Czy ktoś ma jakieś dobre materiały przygotowujące??
ja tez
oj ja też mam pietra bo zdaje w grudniu od pon ide na kurs a jak robiłam próbny test w szkole jezykowej to po wynikach mi powiedzieli ze spokojnie moge zdawac......w czerwcu....... wystraszyłam sie,najgorzej idzie mi reading i use of english..... ale jak widze nie jestem sama w moich obawiach i to jedyne pocieszenie.....;)
osobiście radzę Ci zdawać w grudniu, bo podobno wtedy jest odrobinę łatwiej. Poza tym w czaercu zawsze jest coś - koniec roku szkolnego, wakacje... Ciepło, i człowiekowi szajba odbija ;)) Poza tym lepiej jest mieć to jak najszybciej z głowy
Ja też zdaję w Krakowie. Pozdrowionka :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |