zdalam fce na b,ale zgubilam wynik......:( jak myslicie- dostane certfikat jezeli nie pokaze wynikow? w koncu znam swoj numer i wynik jest w internecie............
ja tez zgubilem rok temu wyniki, tyle ze z CPE zdanego na A i nie dali mi certyfikatu. musialem zdawac jeszcze raz
[konto usunięte]
01 wrz 2005
to mnie zalamales..............:( :(:(:(:(:(:(:(
taurus2
01 wrz 2005
Nie wierzę! Statements of results ma tylko znaczenie porządkowe.Jak zdałaś/zdałeś to nie ma problemu z odbiorem certyfikatu.Wystarczy podać swój PL010/______,a nawet dowód osobisty jako identyfikator tożsamości.100%.
Revan
01 wrz 2005
Nie martw się, jest to absolutna nieprawda.
Certyfikat mozna odebrac pokazując dowód osobisty. Z tego co wiem, sam nr kandydata neistety nie wystarczy.
[konto usunięte]
01 wrz 2005
Nie straszcie ludzi. Ja zapodziałam gdzieś mój SoR, znajdzie sie pewnie przy remoncie za 2 lata ;-) i dopóki nie przeczytałam tych postów to do głowy mi nie przyszło, że mogą mi nie dać certyfikatu. Ale teraz zaczęłam sie zastanawiać. Ale to nie możliwe. Nie. Nie wierzę żeby nie dali. Muszą dać bo jak nie to zakatrupię!
[konto usunięte]
06 wrz 2005
ja tez gdzies zgubilem... ale to nieistotne.
Wiśnia
07 wrz 2005
Ja też zgubiłam wyniki. Dzwoniłam do British Council i nie ma problemu. Na odbiór certyfikatu trzeba wziąć dowód tożsamości i to zawiadomienie gdzie były egzaminy (Statement of coś tam....). Mnie to najbardziej zależało na tych wynikach procentowych i z tym też nie ma problemu, wydrukują na miejscu.
Pozdrawiam
[konto usunięte]
07 wrz 2005
a czy wynik procentowy mozna dostac dopiero po otrzymaniu certyfikatu i czy tylko osobiscie w british council? z gory dziekuje