Odpowiedź dla Alicji
Zbulwersowanie to nie jest własciwe słowo. Rzeczywiście zadałas dośc ciekawe pytanie, średnie wieku to interesujaca rzecz. Problem w tym, ze pewnie wbrew Twojej intencji temat stał sie okazją do czegos w rodzaju "przechwałek" kto pierwszy i kto wcześniej. W ten spsoób infromacje nie są wiarygodne, bo tak jak już napisałam zaręczam Ci, ze niektórym głupio sie przyznać do tego, ze w dniu egzaminu mieli więcej niz 18 lat, skoro takie własnie osoby zdominowały forum.
Uwierz mi, ze w tych odpowiedziach pobrzmiewa ton rywalizacji : "ja miałem 16", "ja 13" - i tak dalej, kto da mniej. Tymczasem to chyba nie wiek jest najwazniejszy, ale umiejetności jezykowe, własna satysfakcja ze zdanego egzaminu i jak ktos napisał zdolność praktycznego wykorzystywania tej wiedzy.
Tak więc jak widzisz jeśli jestem czymkolwiek zbulwersowana, to nie Twoim niewinnym pytaniem, ale odpwiedziami na nie.
A to Forum i tak bedę zaglądać. Chociażby po to, by wyrazic swoją opinię, nawet jeśli jest kontrowersyjna i komus sie nie podoba. W koncu po to powstało !
Pozdrawiam i nie myśl o mnie źle !