W sumie, myślę że było całkiem OK. Testy nie były może banalnie proste, ale generalnie zaliczyłabym je do tych łatwiejszych.
W Readingu, zgadzam się ze wszystkimi, że najcięższe było ćwieczenie 4. Reszta, raczej nietrudna.
Writing, jako obowiązkowy wolałabym informal letter, ale i ten nie był zły, natomiast w 2 części było moje ulubione story, więc raczej powinno być OK. Pozostałe tematy też były do zniesienia, dość ogólne, więc sądzę, że każdy mógł coś tam dla siebie znaleźć.
Use of English, bardzo łatwe 1 i całkiem ok 2. Transformacje takie średnie i dwa ostatnie też całkiem całkiem.
W sumie, biorąc pod uwagę wszystkie części, myślę że Listening był najgorszy. A wy ? Jakie macie ogólne wrażenia, już po wszystkim ? Czy komuś coś jeszcze zostało, czy też sesja Lato 2007 kończy się z dniem dzisiejszym ?
Zostało oczekiwanie na wyniki. Czy będzie gdzieś jakaś informacja, że już są, czy trzeba gdzieś w sierpniu po prostu codziennie sprawdzać ? No i najważniejsze, gdzie tego szukać ? Czy na http://www.britishcouncil.org/ ?