wyniki

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 124
poprzednia |
ludzie jak tam wyniki , bo takowe właśnie docierają??
Nie wiem jak u Ciebie ale do mnie jeszcze wyniki nie doszly..podobno dojda kolo 14 najwczesniej.. Pozdrawiam
MoRfEn
ja słyszałam coś o początku przyszłego tygodnia. Też czekam...
Do mnie właśnie dzisiaj dotarły wyniki (jestem z Katowic). Nie sądziłem, że tak szybko dotrą. Zdałem (na \"C\")!!!
A moze oni to przysyalaja alfabetycznie albo ocenami....Ja tez jeszcze nie dostalam
zazdroszczę że ktoś już ma wyniki - ja zwariuję od tego czekania
Jestem z Katowic dzisiaj wróciłem z Anglii z 9 dniowej wycieczki i dzisiaj dostałem wyniki. ZDAŁEM NA B. KURW... ZAJEBI.... JA PIERDO..... NaRa
Dobra to ja też jadę na wycieczkę do Angli, może jak wrócę już będą? :) A tak na poważnie, to dość szybko .. Ja też już chcę!!!
Tez jestem z Katowic i wczoraj dostalam wyniki - ZDALAM!!!!!!!!!!!!!
ale wam zazdroszcze. Jestem z Gdanska i u nas jak na razie cisza o wynikach. Jak waszym zdaniem oceniali - spodziewaliscie sie takich ocen czy lepszych?
P.S. Gratuluje.
aaaaaa...ja tesh jush sie nie moge doczekac...Mam nadzieje ze jush niedlugo zaczna je przesylac...
w sumie to spodziewalam sie takiego wyniku... po 10 latach udowodnilam sobie, ze moj poziom angielskiego jest jeszcze calkiem niezly :) od wczoraj swietuje :)))
w sumie to spodziewalam sie takiego wyniku... po 10 latach udowodnilam sobie, ze moj poziom angielskiego jest jeszcze calkiem niezly :) od wczoraj swietuje :))) przymierzam sie do BEC 2 lub 3, znacie jakies ciekawe stronki na ten temat?
ja tez od ok 10 lat ucze sie angielskiego z mniejszymi lub wiekszymi przerwami, ale nie mam zielonego pojecia jak oni oceniaja - glownie writing. Przewaznie mialam 4 na zajeciach, zreszta probny FCE tez zdalam na B,ale czego spodziewac sie teraz ???? Nie mam pojecia !
ja do probnego nie podchodzilam, ale z tego co sie dowiedzialam to przede wszystkim trzeba zachowac forme: raport, artykul itd. Wierz mi mam 28 lat, a pisalam na temat: kim chcesz byc politykiem, nauczycielem czy ....kims tam jeszcze :) to bylo dla mnie najlatwiejsze... bzdury pisalam udajac ze wybor zawodu jeszcze przede mna :) i zdalam, sadzac po wykresie na C+ :), do tego tak sie rozpisalam na pierwsze pytanie, ze musialm skracac :(i przez to praca byla troche pokreslona :)), ale najwyrazniej komisji to nie przeszkadzalo
no to witaj w klubie. Tez mam 28 lat i pisalam ten sam temat. Czy zachowalam forme , nie wiem. Mam nadzieje, ze tak. Jeszcze raz gratuluje.
Dzieki :), ja zastosowalam forme taka jak w polskim: poczatek, rozwiniecie, zakonczenie :) skutecznie :), jestem scislowcem i przedmioty humanistyczne sa moja slaba strona - nie cierpie pisac wypracowan, a w tym roku nie napisalam ani jednego wypracowania po angielsku:). Milego popoludnia! Trzymam kciuki!
Hurraaaaaa!!!! Ja jestem z Chorzowa i właśnie dzisiaj dostałam wyniki! Nareszcie! Zdałam na A - teraz bede swietowac! :-) Szkoda tylko ze certyfikaty będą dopiero w październiku... ale co tam! POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Dziś dostałam wyniki!!!! Zdałam na B!!! W grudniu zdaje CAE :)Trzeba podnieść sobie poprzeczke!!!najlepiej poszedł mi Writing i Reading - Exceptional, najgorzej oczywiście listening, bo kurde w przedostatniej lawce wyladowalam i nic nie slyszalam!!! Ale sie ciesze!!!!!!
ludziska kochane czy ktoś z wa-wy ma już wyniki????
ja też się niecierpliwię, zdawałam w warszawie i już nie mogę wytrzymać!
Też zdawałem w Katowicach. Właśnie zadzwoniła żona: mam piękne C.
no hejka ja sie tu denerwuje jeszcze a wy juz macie wyniki... cholera zazdroszcze;) oki wiec czy moze juz ktosz wroclawia ma wyniki??? thx. craig
aha
W jaki sposób docierają wyniki? Jestem z Krakowa i czekam... ale w sumie nie wiem w jaki sposób mnie powiadomią! Dajcie please znać!!!
Dostaniesz list, w kopercie, którą sama adresowałaś przy zapisywaniu się :)
A jest ktoś kto oblał? Bo widze ze jak na razie wszysscy zdali....
hej no ja nie zdałam i jestem załamana najlepsze jest to,że najlepiej poszedł mi speaking (very good) i listening :), reading kiepsko (tak myślałam bo był trudny-wszyscy tak mówili), ciekawa jestem jak oni oceniają writing bo wydawało mi się że był ok. a tu niespodzianka. I teraz nie wiem czy zdawać to w grudniu czy w czerwcu i lepiej się przygotować a co wy o tym myślicie?
To ja gratuluje wszystkim którzy zdali a tym którzy niestety nie życzę powodzenia następnym razem.
Nie wiem kiedy ja będę zdawać ale już coś tam próbuję i staram się ale nie wiem może za dwa lata? W sumie mam jeszcze czas bo mam dopiero 14 lat ale moim marzeniem jest mieć już niedługo przynajmniej FCE no a potem...CAE ;) Na razie to marzenia ale w przyszłości...Zobaczymy ;P
ja zdawałam w Warszawie i kiedy przeczytałam ze niektorzy maja juz wyniki na prawde zaczełam sie bać....kiedy to było odległe to spoko ale teraz...nie wyobrazam sobie chcwili otweirania koperty...:( niby dobrze mi poszło ale odczucia bywaja tak mylne...tak muz bym chciała miec ten tydzien za soba...
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 124
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

FCE - sesja letnia 2003