BIAŁYSTOK

Temat przeniesiony do archwium.
a tak w ogole jest tu ktos z bialego?:D
uuuuu tlum ludzi!!!wolniej piszcie bo nie nadazam z czytaniem;p
BIAŁYSTOK GÓRĄ!!!!!!
studiuję wtym mieście na wydziale prawa. Miasto zarąbiste. Szczególnie niekture puby.
Pochodzę z Katowic ale w Bialym czuję się jak ryba w wodzie :)
naparwde?:) heh ja to chce wyjechac stad eheh;p hmmm a jakie puby?:)pozdro!!!!
sorki, ale ja nie przepadam za Białym- i to baaaardzo :DD ale jeździć do niego trzeba :-]]
WYjechać stąd... hmmm... wiem o czym mówicie. Wszyscy moji znajomi z Białego i okolic chcą z tąd uciekać. Ale ja przeżyłem to samo, ja chciałem uciez z Katowic a dokładniej z Będzina niedlaeko Katowic. Tamto miasto wogóle do mnie nie przemawia. Za duże, za brudne, wszystko tam śmierdzi. Ludzie tacyś jacy ---> niezafajni. Jeden wielki wyścig szczurów.

A tutaj w Biały :) spokój, porządek, wspaniale miasto. Uwierzcie mi że bardziej mi się podoba ulica Lipowa w Białym niż centrum w Katowicach.
Może tylko trochę SPODKA mi brakuje.

Pozdro... nothingman

Jak by ktoś chciał nawiązać kontakt to dajcie znać.

\"Prawo uczy, prawo bawi, prawo uczuć Was pozbawi!!!\"
Hi nothingman... I hear you study law in Bialystok... we have therefore a few things in common... Bialystok... law.... the only difference is that although I am from Bialystok I read law in the UK
Pytanie do nothingmana=> jak sie studiuje prawo w białym? Ciężko się było dostać i jak jest już na samym studiach?? Z góry dzięki za informacje:))
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe