Jak byś uważniej czytała to co inni piszą, to byś doskonale wiedziała, że nie dbanie o ortografię nazwałam chamskim zachowaniem, ale robienie głupich aluzji i uwag z tego powodu, że ktoś popełnił błąd ortograficzny.rnrnBo dla mnie zwracanie ironicznych uwag w sposób jaki Ty zrobiłaś, nie jest dla mnie( i jak widać nie tylko) dbaniem o ortografię. Jestem na tym forum już jakiś czas i doskonale wiem, że większośc z forumowiczów nie lubi osób, (a może bardziej ich zachowań) gdy ktoś jak nie ma się do czego przyczepić to uczepia się wszystkiego. I co więcej, takie wypowiedzi często są pomijane.rnLudzie są tu po to by zapytać o coś i dowiedzieć się czegoś , mają dość ciągłych kłótni, najczęściej nie dotyczacych wątku, obrażania, głupich aluzji, ciągłych uwag o wszytsko i do wszystkich.rnJest tu tak wiele osób wykształconych, studentów Uniwersytu, absolwentów nie tylko anglistyki, ale rówież i wielu innych kierunków i oni równiż popełniają błędy leksykalne, gramatyczne, składniowe, ortograficzne, ale każdy jest tylko człowiekiem i nikt im tych błędów nie wytyka, nikt nie jest przecież idealny, tym bardziej w sposób chamski, który wcale o kogoś kulturze i inteligencji nie świadczy.rnNie będę się już wypowiadać na ten temat, bo szkoda mi słów i czasu."Powiem" jeszcze jedno- nie ja, ale wiele osób (nawet na tym forum) cierpią na dysortografię. I widzisz, mnie nie uraźiłaś, ale dla takich osób takie ironiczne i niesmaczne uwagi oraz głupie śmiechy i hihy są przykre i mogą naprawdę kogoś bardzo urazić.