maturka :((((

Temat przeniesiony do archwium.
Ludziska jesli macie jakieś przecieki to podzielcie sie ze zestresowanymi maturzystami...Badzcie wyrozumiali, tylko oczywiscie to maja byc sprawdzone wiadomości. Podajcie linki e-meile wszystko co sie da. :* :)

Z góry dziekuje, no i zycze wszystkim POWODZENIA :)
Przecież wiadomo, że nic nie będzie.... w którym roczniku niby były jakiekolwiek przecieki? Nawet jeśli istnieją, to mają je pojedyncze osoby, a na pewno nie będą umieszczone w necie.. czy na prawdę 3/4 maturzystów (bez obrazy) jest tak naiwnych. Ja liczę tylko na siebie (i znajomych jutro obok w ławce ;) ), życie jest zbyt ciężkie żeby były przecieki :p hehe
Pozdro i powodzenia jutro ;)
nie wiem czy wiesz ale dwie godz. przed tegorocznym testem gimnazjalnym pytania z części mat-przyr krazyły po forach internetowych. A z tego co ja wiem nasze prace juz czekaja na nas w szkołach, wiec ... W dzisiejszych czasach wszystkiego mozna sie spodziewac :)
Jasne już są w szkołach ... :P Co najwyżej drukują się :P
co ty myslisz ze oni czekaja na ostatnia chwile zeby kserowac testy... a poza tym to do szkół przychodza gotowe, zapakowane arkusze, wiec na 100% musza byc wczesniej. :)
A może podasz choć jeden adres fora gdzie krążył egzamin gimnazjalny?
Temat przeniesiony do archwium.