Wprowadzanie danych do systemu rekrutacyjnego ???

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, może mi ktoś odpowiedzieć na 1 pytanie dot. rejestracji? Nie chcę zrobic błędu. Mianowicie - jeżeli w formularzu, do którego wpisuje się wyniki matur, są 2 okienka - na poziom post. i rozsz. to wtedy wpisuję wynik z roszerzonego, a w pierwszym zostawiam 0% czy pisze się 100% ???
z tego co wiem wtedy nic nie wpisujesz w okienko 'podstawowy' bo nie pisałas tego poziomu więc nie mogłas uzyskac 0% ani 100%
Madziulaa ma rację;)
No niby tak, ale z drugiej strony - na profilu OKE jest podane język polski rozszerzony: XX % i pod spodem język polski podstawowy: 100% i tak samo jest z anglskim, a z innymi już nie. Stąd ta dezorientacja.
Chyba pozostawia się 0%. Też się nad tym zastanawiałam
ja tez zostawilem 0%. chyba rownie dobrze mozna nic nie wpisywac albo dac kreske - . dajcie spokoj jakby za takie cos mozna by bylo nie przejsc przez rejestracje to parodia by byla.
napewno nie zostawia sie puste lub O . w tamtym roku na świadectwie każdy miała wynik przeliczony, teraz nie było. nie wiem czemu, ale no trzeba przeliczyć sobie samemu bo jest to potrzebne przy rejestracji .nikt nie uzna 0 albo pustego. na UJ uznają to np za oszustwo. ja jestem ubiegłoroczna maturzystko w tym roku podwyższałam wynik z angola i tez muszą sama przeliczyć.

znalazłam ta stronę;

http://www.egzaminy.edu.pl/content/view/396/9/

mam nadzieje, ze to jest dobra ;)
OK, uspokajam wszystkich. Dostałam odpowiedź z UW, że spokojnie zostawia się 0% a liczą tylko wynik rozszerzony. :)
lol, przeliczac na podstawe. po co haha?
widzialem kilka roznych przelicznikow w nece. matury podstawowej sie nie pisalo wiec sie zadnego wyniku nie wpisuje. przeciez to jest jasne. takie cos sluzy osoba ktore zdawaly matury w latach wczesniejszych i pisaly oba poziomy. po co to przeliczac? wpisuje sie wynik np. 80% z anglika i oni to przeliczaja na punkty.
ja pisałam jeden poziom i na uj trzeba było podać oba wyniki. każdy taki wynik ma. w tamtym roku była na świadectwie, teraz trzeba samemu.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe