Cześć,
Jestem nowy na forum.
Potrzebuję waszej rady w kwestii CV. Ukończyłem studia anglistyczne w 2017 roku i w zawodzie lektora pracowałem niewiele ponad rok. Obecnie, po tułaczce po różnych customer service'ach i innych sprzedażach powracam jako lektor na (mam nadzieję) cały etat i szukam godzin w różnych szkołach.
Moje CV jest dość ubogie jeśli chodzi o lektorskie doświadczenie, ale bogate o inne. Proszę o poradę: Czy dodawać pozycje z doświadczeniem z innych miejsc pracy niezwiązanych z nauczaniem? Panuje przekonanie, że rekruterzy nie lubią CV, w których jakiś okres z życia zawodowego nie jest opisany. W mojej obecnej cefałce umieściłem to jako zbiorczą pozycję: "Od 2018 do 2023 roku pracowałem z klientami w pełnym wymiarze godzin. Projekty, w których brałem udział obejmowały branżę IT oraz branżę benefitową oraz handlu detalicznego na rynkach brytyjsko-irlandzkim, DACH i polskim."
Być może mógłbym tu ewentualnie dodać jaką wartość stanowi to dla przyszłego pracodawcy, np. że wykorzystywałem branżowy język i dobrze się czuję w jego nauczaniu.
Dajcie znać co myślicie. Pozdrawiam.