ang.studia mgr uzupełniajace

Temat przeniesiony do archwium.
witam:)mam prośbę- proszę o kontakt te osoby, które studiują filologie angielską zaocznie- studia mgr uzupelniajace, moze znajdzie sie ktos, kto studiuje we wrocławiu lub w koninie? z góry, dziękuję i pozdrawiam
p.s. mój adres - [email]
ani we Wroclawiu ani w Koninie (no chyba, ze jakas uczelnia prywatna w Koninie - byc moze filia lodzkiej WSHE, bo oni w calej Polsce dzialaja:>) nie prowadzi studiow zaocznych z anglistyki na poziomie mgr uzup. we Wroclawiu na Uniwersytecie sa studia wieczorowe mgr uzup.

pzdr.
Masz rację, w Koninie łódzka wshe prowadzi nielegalne studia na fil. ang.
mam pytanko: czy ta łodzka WSHE naprawde nie ma pozwolenia na filologie ang??? bo myslalam o tym zeby tam studiowac a dokladnie w gd. ale niepokoja mnie te informacje ze z ta szkola cos nie tak:( prosze o odp bo to dla mnie bardzo wazne !!! thnx
WSHe wolno prowadzić filologię ang. tylko na miejscu w Łodzi. W innych miastach robi to bezprawnie i jest bardzo prawdopodobne, że będzie miała z tego tytułu spore kłopoty - ofiara padna studenci, oczywiście, bo szkoła jednak zdąży zarobić co nieco. Dlatego ostrzegam.
Dzięki za odpowiedz ! bardzo mnie to martwi bo chcialabym isc na uzupełniające gdzies blisko Gd a tu zadnej innej nie ma( no oprócz UG ) i nie wiem co robic???
Witam, ogromnie prosze o informacje osoby studiujące na uzupełniających mgr na UG, co sadzicie o studiach?Jakie jest podejście do studenta-słyszałam okropne rzeczy, jakie sa przedmioty i specjalizacje, no i jaką trzeba miec średnią by mieć szanse sie tam dostac?Pozdrawiam i z góry dziekuje
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą