Przerywniki

Temat przeniesiony do archwium.
Wczoraj znowu zaczelam sie uczyc tego "pieknego" jezyk ( to juz moje 73 podejscie). Dzis chyba skoncze z tym. Spotkalam zdanie:

"A man, about 40 like, goes into a pub like. The barman like, offers him a glass of beer like, but the man says like, 'I don't like beer'..."

Zycze innym wytrwalosci.
haha fajne to
Ty zawsze znajdziesz coś cudacznego.
>Ty zawsze znajdziesz coś cudacznego

Ja tego nie szukam ( wolalabym nie znalezc ), to jest podane jako "przerywniki" w mowie potocznej, obok czegos takiego jak:

- I mean
- you know
- you see
Ale to bardzo fikuśne czemu mówisz o tym jakby to było brzemię jakieś?:)
Potraktuj to jak żart będzie przyjemniej :) i szybciej sie nauczysz.
"like" uwielbiają glównie rozchichotane nastolatki. Co drugie slowo to "like". It's like don't you know any other words??
Większość na szczęście z tego wyrasta przed ukończoniem szk. średniej
>Ale to bardzo fikuśne

Tak, bardzo, jak na mnie zbyt "fikusne". Ja mam sie nauczyc najpierw podstaw, a dopiero potem "fikusnosci".

"i szybciej sie nauczysz"

Wlasnie mysle o zakonczaniu 73 podejscia. Jestem jeszcze w zlobku i wszelkie takie wycieczki slowne jak na razie mnie nie interesuja.

Dobranoc
wowowowow hoorah!! yummy !!! hullabaloo!!!
I'm sefenteen like, don't you like me, lass like?
:))))
ostatnio sluchalam jakiegos wywiadu w tv i gosciu caly czas powtarzal 'you know' - to bylo na prawde wkurzajace. Od razu na mysl mi przyszla kolezanka ktora co drugie slowo powtarzala 'nie?' to jest beznadziejne, prostackie przyzwyczajenie a nie przerywniki
Thanks, but I'm partial to mature men.
>"like" uwielbiają glównie rozchichotane nastolatki

Mialam juz isc spac, ale przeczytalam to i musze Ci powiedziec, ze mialam takie wlasnie skojarzenia ( przed wejsciem do dyskoteki grupka malolatow cos sobie opowiada, naduzywajac radosnie tego "like").
>but I'm partial to mature men.
And by their will you are not allowed to like teenagers?
break free !
Honestly, I can't stand teenagers. I don't go anywhere near these creatures.
Pride and prejudice?
Prejudice for sure.
Well...it's very ambiguous...how come one may be prejudiced to herself?
I saw your photos, to be honest you look like one :))
I hope you don't mind ?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja wiosenna 2006

»

Au Pair