redpp.com

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich! Co myślicie o nowym kursie wydawnictwa redpp? Czy ktoś z niego korzysta?
Ja nie korzystam, ale kupiłem, żeby go obejrzeć i moim zdaniem bardzo starannie zrobiony samouczek, powiedziałbym, że najlepszy w swojej klasie.
a masz go, bo jak nie to mozna pojsc do jakiejs jezykowej ksiegarni, tam znajduja sie takie fragmenty, logujesz sie na str. i mozesz korzystac z chyba 3 pierwszych lekcji i sciagac nagrania po uprzednim przepisaniu kodu z przedostatniej strony ksiazeczki
Wiecie co, czasem to już naprawdę brak sił... Książkę można obejrzeć w księgarni, są fragmenty na redpp.com, co więcej, kupując wysyłkowo ma się DZIESIĘĆ DNI na ewentualny zwrot i jak można jeszcze kombinować, jak nie zapłacić autorom tych 29 złotych?! Rozumiem, jak kopiujemy np. produkty YDP, bo są tak z 5 razy za drogie jak na to, co są warte, ale akurat ten kurs ma niesamowicie dobry stosunek jakości do ceny i uczciwie jest go po prostu kupić, a przynajmniej spróbować. Korzystanie z kodu bez kupienia kursu jest nieuczciwe... Nie mam nic wspólnego z tą firmą (ani żadną inną), ale jeśli jako użytkownicy będziemy tak postępować, to nikomu nie będzie się chciało robić nic dobrego...

Kurs jest naprawdę dobry dla osoby całkiem początkującej - jeśli ktoś się chce uczyć z samouczka - ten jest prawdopodobnie najlepszy na rynku (chociaż oczywiście ma swoje słabości i np. błędy redakcyjne).
kompletnie nie wiem o co chodzi tobie, bo mnie chodzilo o to, ze gdyby ktos nie byl przekonany, to ta firma wydala rowniez takie mini ksiazeczki-ulotki, ktora pokazuje fragmenty lekcji jak to wszystko wyglada, zeby sie zdecydowac, i z tylu znajduje sie kod ktory pozwala do grudnia tego roku korzystac z trzech pierwszych lekcji, i sciagnac do nich mp3
tak oto reklamuja swe pomoce naukowe, nie wiesz to idz sprawdz
Acha, to przepraszam - napisałaś dość niejasno w pierwszym poście :). Fragmenty są chyba też na stronie www.
Na ich stronie jest też informacja, że kod "[tel]który umożliwi ci dostęp do 2 pierwszych lekcji przez 2 dni."
Temat przeniesiony do archwium.