Materiały własne pomocne przy nauce [pdf]

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,

Chcialbym podzielic sie praca, ktora stworzylem w wolnym czasie, a ktora ma mi sluzyc jako utrwalenie i powtorzenie slownictwa. Znajduje sie w niej kilkanascie idiomow, wraz z przykladami uzycia i obrazkami.

Wyrazenia wziete sa z kursu CPE (na ktory uczeszczam), jednak poziom trudnosci nie jest wysoki, wiec polecam kazdemu, ktory choc troche wlada jezykiem angielskim.

Wszelkie komentarze (na temat uzytecznosci, ulepszen) mile widziane.

Link:
http://student.agh.edu.pl/~qbajas/word1.pdf
[wpis usunięty]
Heh, tu nie chodzi o tempo ich poznawania, tylko o to, zeby utrwalily sie w "podrecznym slownictwie". co z tego ze naucze sie 50, 100, 200 na raz jak ich i tak nie uzyje? poza tym, to tylko taki dodatek do urozmaicenia.
Poza tym, ta dawka to ilosc z 2 lekcji (zgodnie z podrecznikiem).
Fajne :)
Lepiej mniej a częściej. Więcej się utrwali.
Pierwszy raz widzę tak dojrzałe podejście do nauki języka. You will go far, man/women :)

Co do zestawu: ciekawie zaprezentowane, przejrzyste i nienachalne, jak te wszystkie profesory i inne SuperMemo. Życzyłbym sobie nawet i trudniejszy poziom, można by pomóc innym w ten sposób, rozsyłać to na e-maila.

Napisz do mnie: [email] - co prawda jestem już po CPE, ale możemy wspólnie pomyśleć na dalszym udokosnalaniem tego już świetnego pomysłu. Myślę, że zainteresowanie będzie spore :)
Nie ni ladnie zrobil tylko dlaczego niema nagich kobiet ? A ty czego ni spisz co ? :)) Chciałes cholera mi do stajni ostatnio wpakowac kolego no dobra juz, mozesz te dzwi zamknac :)) pozdrowionko ..
Oj tam chciałem, to był żart z iodmem, którego chyba nie wyłapałeś ostatnio, coś ostatnio gorzej z wychwytywaniem żartu w postach? może za rzadko piszę, ale przez studia kompletnie wchłonąłem i trochę opuściłem forumowe stadko :) Działo się coś ciekawego? Pozdro Sav!!
>>to był żart z iodmem, którego chyba nie wyłapałeś ostatnio..

Oczywiscie że wyłapałem.. przed tym jak go napisałeś :) Mysłałem ze to wyłapałeś sądząc po mojej odpowiedzi. :) pozdr
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie