Jak wam poszedł II etap?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 62
poprzednia |
Właśnie wróciłem z II etapu i mam trochę mieszane uczucia :)
A jak wam poszło?
trudne.... nie chce mi się na jutro uczyć skoro nie wiem, czy nawet przeszłam ;(
Była nowalijska - dłuższy fragment tekstu do przeczytania. Mi się to spodobało.
A co z kulturą
hmm dziwne to jakies bylo nie wiem jak mi poszlo ciekawe czy przejde gdzie pisaliscie? ja w sosnowcu
A ja też w Sosnowcu:) Gdzie siedziałaś? Ja tak raczej z przodu. Qltura była fajna:) Może ze 2 odpowiedzi znałem, a reszta to zabawa w snajpera:) Ale przynajmniej jedzonko było;)
Ja też w Sosnowcu byłem - ale dziewczyny z mojego LO chciały zaraz jechać i nie dały nawet mi zjeść :P - a właśnie, co można było dostać za ten bloczek? :)
A jeśli o kulturę chodzi to nie było tak źle - może z 5 odpowiedzi mam dobrze :D
Bylby ktos tam mily by mi te olimpiade przyslac na [email]

dzieki
siedzialam w srodku w miare kultura no wspaniala:P ehh zobaczymy jakie beda wyniki ciekawe jezeli przejde to doswiadcze jutro wielkiego zblaznienia:D pozdro dla innych z sosnowca
Ja własnie chyba wolę nie przejść, bo na ustnym takiego wstydu sobie narobie. Mogłem oddac pustą kartkę i nie kusić losu. A nuż przejde i nieszczęście gotowe. A za ten bloczek można było kupić co sie chciało za 8 zł:) Było ciepłe jedzonko typu hamburgery, zapiekanki, frytki. Może jutro bedziesz mógł zrealizować bloczek z dzisiaj jak przejdziesz. Od 16 sie dzwoni, tak? I tak do finału przejdzą może max 3-4 osoby ze śląska, więc mogliby wziąć tylko z 10 osób na ustny a nie stresować wszystkich. Czekamy. Godzina prawdy sie zbliża.
Mam wrażenie, że tylko na śląsku ludzie tu zaglądają, bo wszyscy byli w Sosnowcu. Myślałem, że do 2 więcej przeszło. Ile tam było osób? 38? Jakoś tak.To malutko. Możemy powiedzieć, że jestesmy elita;p
Macie wyniki? Przestańcie kuć i piszcie coś. I tak jesteście mądrzy
ja mam szczegolowe wyniki z Wrocławia-Opola

Startowało: 36
Awansowało: 25 (69,4%)
Średnia punktów: 74,8
Średnia punktów wśród awansujących: 84,9

Ja mialem 78 punktow, jestem w 1 klasie i nic nie umiem na ustny - nie przeczytalem ani jednej ksiazki : ). Kolega ze szkoly (zespol szkol nr 14) z 3 kl gimnazjum mial 92,5 pkt [; pzdr lookas ;d. Ogolnie trudny nie byl, dalo sie zrobic... teraz czekam na zrobienie z siebie blazna w dniu jutrzjeszym :D
Ratunku!!!!!!!!! Dostalem sie do tego ustnego. Taki wstyd bedzie. Chyba bede musial przyjsc w worku na glowie zeby mnie nikt nie poznal. tez malo przeczytalem, a o kulturze bladego pojecia nie mam.
boze dlaczego mnie kazesz czy to moj nick czy co spowodowalo ze znowu musze do sosnowca jutro pomykac!! ale bedzie kicha:| wyrzuca mnie stamtad z hukiem:P boju ja nic nie umiem ksiazek nie czytalam:P w co ja lece aaa:P pozdro dla tych co to jutro beda torturowani:P
Nie tylko ty. Jak usłyszycie śmiech na całą salę to znaczy że ja odpowiadam. nie umiem tego! Pomocy!!!
Kto jutro jedzie do Sosnowca? Wiecie może ile osób przeszło? Wszyscy? Napiszcie coś.
Olimpijka co tam u ciebie? Ja też sie niestety dostałem i na samą myśl mi sie coś w brzuchu przewraca. Co oni robią jak sie nic nie umie? Będą sie ze mnie śmiali? Wyzywali? Bede musiał z Polski wyjechać. Nie pokaże sie tu więcej. W Chinach chyba nie poznają, że to ja jestem tym idiotą, który nic nie wiedział?
Dzieki jaime! No faktycznie niezle, ale moglo byc lepiej. U nas we Wroclawiu wyniki byly takie:
1. 107 (ale koles byl w zeszlym roku trzeci w Polsce)
2. 96 (nie wiem kto)
3. 92,5 (no to moja skromna osoba)

Wszystko by wskazywalo na to, ze test byl nieziemski, ale z drugiej strony nie wiem gdzie moglem stracic 50 pkt. Na kulturze na pewno bardzo pojechalem, luki tez byly glupie. Jak dobrze pojdzie ustny to na finał moze wystarczy.
Co? To wam podali wyniki. W Sosnowcu tylko podają czy się przeszło do ustnego czy nie. Nie!!!
A wiecie może od ilu sie do ustnego przechodziło? Jaka była granica? Ja na pewno jestem na pograniczu. Kulture przktycznie całą zgadywałem.
ja nie wiem ja chyba uciekam:P i tak nie przejde dalej to nic nie tracE:P
To glupio w tym Sosnowcu. Prog byl 70 punktow, podali nam go na poczatku, przed testem.
kulture tez strzelalam luki polozylam hehe gramatyka tlumaczenia w miare slowka tak hm ni tak ni siak:P hehe a tu zonk a ja chcialam jutro isc na waje i miec fajny wolny dzionek a tu kicha! no ale nic jakos przetrwam:P powiem im ze pomylilam olimpiady moze to kupia;) hihihi a jak sie beda czepiac to im powiem ze ja sie tu nie pchalam;) bauhaha
bez sensu w sosnowcu nic nie wiadomo o progu i o wynikach punktowych albo ja nic nie wiem
Cóż... dostałem się :)
Miejmy nadzieję że sprawę lektur na ustnym uda się jakoś obejść :D
Z chęcią pogadałbym o takich pierdółkach jak na ustnym w gimnazjum (miałem o oddziaływaniu telewizji na społeczeństwo :D).
A wy z czego czujecie się na siłach?
oni ponoc najpierw pytaja o rozne rzeczy z takiej wiedzy ogolnej cos jak na maturce bedzie ale jak widza ze dobrze czlowiekowi idzie to wyjezdzaja z literatura historia kultura ale ponoc glownie literaturke lubia:P w koncu to kopalnia wiedzy... dla mnie bynajmniej nie odkrywkowa:P hihi
A ja tam nie tylko literatury sie boje. Historii też w ogóle nie znam. Tak naprawde to nie mam po co tam jechać. Ale bedzie wstyd. I po co ja w ogóle coś wpisywałem na tą kartkę? To z Wrocławia i okolic tak dużo osób nawet 50% nie dostało? Myślałem, że próg bedzie gdzieś 80-90 punktów, a tu tak mało. Pewnie miałem 71. Głupi to ma szczęscie (niestety do ustnego sie to na pewno nie liczy:(
Jak się jutro ubieracie? Normalnie czy odświętnie?
a mnie juz przeszlo trudno sie mowi nie kazdy jest w klasie z wykladowym angielskim albo nawet o profilu jezykowym i trzeba sie cieszyc tym co sie ma doszlismy daleko i to jest cos:P tylko szkoda ze musze sie tam jutro blaznic no ale nic mus to mus:D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 62
poprzednia |