Do osób które pisały w późniejszym terminie!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |
Czy w późniejszym ternimie jest dokładnie ten sam test??????
sory o co Ci chodzi?????
o co ci chodzi? nie ma zadnych pozniejszych terminow. Radze najpierw poczytać sobie dokładnie forum i wszystkie posty na temat oji a potem zadawać pytania...
Są! Ja piszę jutro! I powie mi ktoś wreszcie czy to jest to samo czy nie????????????????
ze się tak grzecznie spytam - zwariowałaś? ;D
taaa. możesz sobie wybrać termin jaki ci odpowiada i jeszcze dostaniesz ten sam test, który ludzie pisali kawał czasu wcześniej i który można bez problemu ściągnąć z netu ;D rotfl
A ja tak grzecznie odpowiem. Tak oczywiście.
Ja siebie niewybierałam żadnego terminu tylko moja szkoła o niczym nie wiedziała, i nie tylko moja, więc piszemy jutro. Tak trudno zrozumieć. A "odczepiam sie" kulturalny panie kolego jak dostaję odpowiedź. Jakoś inni twierdzą,ze olmpiada jest jadna i ta sama na całyk kraj!!! Więc skąd ja mam to kurcze wiedzieć. Jak dowiedziałam, ze sie takie coś istanieje dwa dni przed!! Jeszcze coś??
skoro olimpiada jest jedna na cały kraj, to logicznym wnioskiem wydaje mi się rzecz iż jest JEDEN test, który cała Polska pisze w JEDNYM terminie o_O

Jestem kobietą ;p
Przepraszam bardzo, ale to nie MOJA wina, ze pisz jutro! I dużo szkół tak robi, bo o niczym nie było wiadomo:/
Ciekawe jak ty mozesh pisać olimpiade jak termin wysyłania prac minął 20 listopada. Pewnie piszesz jakis inny konkurs. A jesli rzeczywiscie piszesz olimpiade, to: jest to nie fair, bo znasz odpowiedzi z forum i klucza zamieszczonego w necie
Nie wiem jak! Ale pół Polski o tym sie dowiedziało, ze była a nie ,ze będzie! CZy tu nie ma nikogo kto pisał później??
no bo już BYŁA i jej nazwyczajniej w świecie NIE MOŻESZ pisać jutro, obudź się kobieto...
nie wiem kobieto czy ty jesteś taka głupia czy taka łatwowierna. NIE ma czegoś takiego jak II termin olimpiady. PIERWSZY I JEDYNY BYŁ 7 LISTOPADA O 9:00 i koniec. Jesli nie wystartowałaś w tym roku to próbuj za rok. I TYLE.
nauczcie sie nazywac rzeczy po imieniu

tutaj na forum Olimpiada oznacza na dzis XXX Olimpiade Jezyka Angielskiego

ty natomiat mowisz o jakiejs lokalnej "olimpiadzie"... powagi.
no i jak ci złociutka poszło, ten sam test był czy od razu nawet klucz podali? ;D
Jacy wy wszyscy mądrzy jesteście...A mozę by ktoś sie raczył dowiedzieć zanim zacznie krytykować...?? Czy to już za dużo??
Ja uważam ze nie powinniśmy sie smiać z tego, ze pisała ona po terminie. W koncu brała udział w paraolimpiadzie z angielskiego...(czyt. dla ułomów które nie wiedzą ze olimpiada wystepuje w jednym terminie...)
Po ptostu debilizm postepujący...bo inaczej tego nie można nazwać...:/
Prosze sobie przejrzeć forum i zobaczyć, że nie tylko ja pisałam w innym terminie. A następnie można jeszcze sięgnąć do bardziej wiarygodnych źródeł....Ludzie myślcie...,zamiast kryrykować, to nie boli...
Ahha...tak apropo...oczywiście,że była ta sama...klucz dostawaliśmy razem z testem...poprawność też sami sobie pprawdzaliśmy...Do zobaczenia w finale.
ale my się nie śmiejemy z tego, że ona pisała wczoraj, tylko z tego, że nie rozróżnia podstawowych pojęć i jeszcze się głupi kłóci xD
Ok jak inni pisali o innym terminie to mi to wklej.TUTAJ. Bo ci nie wierze. Zreszta po co ja sie z tobą kłoce? Nie mogłaś pisać Oji w drugim terminie bo takie cos nie
istnieje po prostu... TAK WOGOLE CO TY PISAŁAŚ I NAPISZ ZADANIA JAKIE BYLY(moze chodzi o to ze ty mowisz o innej olimpiadzie a pozostała reszta, w tym ja, mowimy o innej).
Co za parapety...tak z tym sie zgodze. Ktoś sie moze pofatygował,żeby sprawdzić czy dalej dla was za dużo??
Ps.jestem kobietą:P
Lepiej odpowiedz na moje pytanie a nie jakimis ogolnikami mowisz. Napisz Jaka olimpiade pisałas, co tam bylo i wtedy się wszystko wyjaśni.
miało być głupio*, literówka ^^
A co mamy sprawdzać, czy będzie jeszcze może trzeci termin tejże olimpiady? ;D
chodzi w zasadzie pewnie tylko i wyłącznie o to, że tutaj się używa niestosownych i niepasujących do danej sytuacji terminów... ona pewnie pisała jakiś lokalny konkurs języka, a 'olimpiada' tutaj jest zarezerwowana dla OJA...
Nie Skarbie....że był II. Jak nie masz aktulnych informacji to moze sie nie wypowiadaj o.k??
Co do poprzedniego pytania: pamiętam dokładnie co było...przecież i tak nic nie napisałam..:P
Mów po ludzku a nie jakimiś ogólnikami walisz. Wyjaśniłabyś sprawę i by wszystko grało a tak mydlisz oczy wszystkim
To jak mam, do cholery za przeproszeniem, mówić inaczej...cały test mam Ci przytoczyć?? A srtona oficjalna OJA mi sie nie otwiera wiec nie wiem co tam jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas test ktory pisany byl pozniej wygladal tak - daje fragmenty testow
TEST C

a reddish metal with a face-centered cubic crystalline structure - copper
a person who illegally hunts on wild animals - poacher

At that time it was common to cultivate a PLANT CONTAINING STRONGLY HARMFUL AND ADDICTIVE SUBSTANCES
(tobacco)
the project of the building was prepared precisely and WITHOUT ANY MISTAKES AT ALL - flawlessly

His name should be MARKED AS SOMETHING DISTINCTIVE ... - highlight/emphasize

One of the most magnificent places to visit to us are THE BUILDINGS USED FOR RELIGIOUS REASONS
and museums. - temples

died of THE DISEASE CAUSING TOTAL DEGENERATION OF THE LIVER - cirhosis

the length of a straight line passing through the center of a circle - diameter

w lukach bylo

a/ HABITUAL smoker

b/ CORDLESS mouse ....

c/ DIAGNOSED with the disease ...

d/ ... was judged very HARSHLY

e/ to EXCEED speed limit of...

f/ interrogated by PROSECUTOR

g/ liquid, SOLID ...

h/ SPINAL cord

W TESCIE 1szym

a/ bujna wyobraznia - VIVID imagination
b/ wiedza raczej powierzchowna - rather SUPERFICIAL knowledge
c/ zostać pełnomocnik - become.. ATTORNEY
d/ stan wojenny - MARTIAL LAW
e/ lekcewazyc przeciwnika - DISREGARD the opponent
f/ W imieniu członków... - ON BEHALF OF...
g/ zapobiec Łupieżu - prevent DANDRUFF
h/ ... powszechny na Slasku - widespread in SILESKA

gramatyka ch*jowa tlumaczenia tez, transformacje jako tako
Prościejszy nisz ten z 1st terminu wienc prog będzie około 45-47. lol

Na następny rok/termin obowiązkowo wszystkie pierwistki chemiczne - tym razem mamy copper! xP

xP
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |

« 

Studia językowe