Proszę o sprawdzenie tych czterech krótkich zdanek :)

Temat przeniesiony do archwium.
Mam co do nich duże wątpliwość i boje się przyjść ze źle zrobionymi na lekcje wiec proszę o pomoc :)
1.W tym roku przyjeżdża zbyt niewielu czołowych zawodników, aby zapewnić turniejowi atrakcyjność.
2.Jeśli chodzi o mnie osobiście, kanydat, którego wybraliście w sobotę, jest najgorszy z wszystkich możliwych.
3.Nie podoba mi się to lekarstwo. Od jak dawna musi pan je brać?
4.Wówczas Bob ciągle jeszcze był osobą, bez której nie mogło się zdarzyć nic ważnego w naszej firmie.

1. This year too few top players is coming to ensure attractive tournament
2. If it comes to me personally the candidate which you have chosen on Saturday is the worst of them all
3. I don't like this medicine. Since when (tu nie mam bladego pojecia ale jakbym już miała coś pisac to) have you had to take it
4. At that time Bob was still the person without which nothing important could happen in our company
Cytat: marriedtofood
1. This year too few top players is TYLKO JEDEN? coming to ensure PRZEDIMEK attractive tournament
2. IfWHEN it comes to me personally NIE TYLKO, NP. PERSONALLY I BELIEVE the candidate TO JEST CZLOWIEK!->which you have chosen ZLY CZAS on Saturday is the worst of them all
3. I don't like this medicine. Since when (tu nie mam bladego pojecia ale jakbym już miała coś pisac to) have you had to take itOK
4. At that time Bob was still the person without which ZNOWU TO SAMO nothing important could happen in our company
1. This year too few top players are coming to ensure a attractive tournament
2. When it comes to me personally I believe this candidate which you chose on Saturday is the worst of them all
Z tym 4 przykładem możesz mnie proszę trochę bardziej nakierować ?
a attractive - zly przedimek
mg napisal, which odnosi sie do rzeczy
which odnosi sie do rzeczy na pewno?
zgłęb kontekst
4. At that time Bob was still the person without who nothing important could happen in our company.
Nie mogę sobie poradzić z tym zdaniem może mi ktoś powiedzieć czy wciąż jest źle i jak dokładnie je poprawić ?
whom
Chociaz 'whom' jest malo uzywane, jest calkowicie na miejscu. Po takich malych nuansach poznaje sie znawcow jez. ang. od innych osob.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Mógłby ktoś przetłumaczyć proszę

»

Pomoc językowa