Ten krótki film poświęcony jest koniom pełnej krwi angielskiej. Zwierzęta te są nasza miłością i pasją. To dla nich stworzyliśmy stadninę, by czerpać radość z narodzin nowych koni, obserwacji ich dojrzewania i by móc przeżywać ich rywalizację na torze wyścigowym.
Moje tłumaczenie: This short video clip is about thoroughbreds. These horses are
oursOUR love and passion. They’re the reason
thatWHY we built PRZEDIMEK stud farm. It’sPRZEDIMEK chance for us to enjoy a moment of
new horse birthTHE BIRTH OF A NEW HORSE, watch his< --TYLKO OGIERY TAM MACIE? ripening and – finally – to experience his competition on PRZEDIMEK race track.
Konie startujące w barwach Stajni Pegaz na Torze Wyścigów Konnych w Warszawie to w przeważającej większości wychowankowie naszej Stadniny. W latach 2001 – 2015 brały udział w 484 wyścigach, często zdobywając znaczące nagrody.
Poznajcie gonitwy, które sprawiły nam najwięcej satysfakcji.
Moje tłumaczenie: Most of PRZEDIMEK horses which are racing< --ZLY CZAS in Pegaz Stud’s silks JEZELI CHCESZ KONIECZNIE UZYC 'SILKS', TO NAPISZ 'UNDER X'S SILKS', ALE NIE WIEM, CZY TO JEST ZROZUMIALE were born in our stud. In the years 2[tel]they were participating< --ZLY CZAAS in 484 races, often
with great successSUCCESSFULLY. Let us introduce the races who gave us the greatest satisfaction.
Przedstawiliśmy Wam chwile, z których jesteśmy najbardziej dumni. Dzięki technice możemy nieraz do nich wracać. Nie zapominamy jednak, że naszych koni było znacznie więcej i o każdym z nich można by było odpowiedzieć odrębną historię
Moje tłumaczenie: We introduced BRAK SLOWA you PRZEDIMEK moments which made us proud. Thanks to JAKIEJ? technology, we can still return to them< -WG MNIE NIE JEST JASNE, CO 'THEM' OZNACZA. But we can’t forget that there was much more horses which were racing inTO SAMO our silks. Each of them
are making IS A different story.