Witam!
Mam za zadanie przetłumaczyć CV. Zrobiłem to na ile potrafiłem. Jeśli ktoś będzie tak miły żeby poprawić błędy (choćby te najbardziej rażące) to będę bardzo wdzięczny.
CAREER OBJECTIVE
Jestem proaktywnym inżynierem sprzedaży w dziale e-commerce z niemal 2-letnim doświadczeniem. Wiem jak tworzyć analizy i optymalizować procesy w celu osiągania najwyższych wyników. Niebawem kończę edukację akademicką i pragnę rozwijać swoje kluczowe kompetencje w przedsiębiorstwie zajmującym się konsultingiem.
CEL ZAWODOWY
I am pro-activ sales engineer with nearly 2-years experience in e-commerce division. I know how to perform analysis and do optimization of work processes. This skills helps me to achieve outstanding sales and quality results. I am leaving University soon and looking for the opportunity to develop in a consulting.
specjalność Finanse Przedsiębiorstw, studia dzienne - specialization in Corporate Finance, full time studies
Doświadczenie zawodowe - Work experience
Obowiązki - Responsibilities
Pracowałem jako członek zespołu sprzedwców zapewniając najwyższe standardy obsługi - Working as part of the sales team providing excellent customer service
Realizowałem i kontrolowałem osobiste cele sprzedażowe - Realizing and controlling sales targets
Wykonywałem analizy sprzedażowe, oferty produktowe oraz kalkulacje leasingowe - Doing sales analysis, product offers and leasing calculations
Prowadziłem aktywną sprzedaż produktu ubezpieczeniowego dedykowanego dla prodktów XYZ - Active sales of insurance product dedicated for XYZ products
Osiągnięcia - Achievements
Zrealizowałem najwyższą transakcję w historii zespołu sprzedaży (ponad 1[tel]zł) - realized the highest transaction in the history of the sales team (1[tel]zł)
Stale utrzymywałem wyróżniające się wyniki dzięki autorskim - Constantly got outstanding performance thanks to my own sales analysis
Uzyskałem uprawnienia do obsługi klientów B2B - Got permission to serve B2B customers
Doradzałem w zakresie organizacji i zarządzania uczelnią - Advising on the organization and management of the organization
Konsultowałem pomysły i wątpliwości z interesariuszami - Consulting the ideas and concerns with stakeholders
Aktywnie uczestniczyłem w tworzeniu wewnątrzuczelnianych aktów prawnych - Participated in creation of University regulations
Członek koła naukowego - Associate of Students Scientific Association
- Pomagałem w organizowaniu konferencji i wydarzeń - Helping in the organization of conferences and events
- Uzyskałem wyróżnienie na sesji kół naukowych za artykuł o zrównoważonym rozwoju - Got award at the session of scientific assiociations for an article about sustainability
Wydział planowania i analiz - Department of Planning and Financial Analysis
Asystent ds. planowania i analiz - Financial analysis and planning assistant
Analizowanie danych finansowych - Analyzing financial data
Wprowadzanie danych do systemu raportowania - Entering data into reporting system
Zdobyłem cenną wiedzę z zakresu analizy i planowania - gained valuable knowledge in the field of planning and analysis
Budowałem od podstaw i zarządzałem organizacją zrzeszająca 25 członków - Building from scratch and managing organization of 25 members
Organizowałem treningi oraz ogólnopolskie wyjazdy meczowe - Organizing trainings and nationwide Match tours
Pozyskiwałem środki finansowe oraz bazę treningową - Obtaining funds for growth and trainig base
Nadzorowałem akcje rekrutacyjne i budowę zaangażowania nowych członków - Coordinating recruitment and building engagement of new members
Kontaktowałem się z władzami miasta, mediami i działaczami rugby z całej Polski - Maintaining relations with city officials, media and rugby activist in other cities
Stworzyłem strukturę organizacyjną, która działa z sukcesami krajowymi już od 10 lat - Created organization structure that works with national successes for 10 years
Pozyskałem partnera strategicznego - Cooperation with strategic partner
Zagospodarowałem czas młodych ludzi oraz zaszczepiałem pasję do sportu - Filling the gaps of young people's free time and show the passion for sport
praca przez rok w Wielkiej Brytanii - work for 1 year in the United Kingdom
Umiejętności - Skills
Sprzedaż/Zarządzanie sprzedażą - Sales/Sales Management
Analiza danych - Data analysis
Budowanie długoterminowych relacji B2B - Building long-term B2B relations
Szybkie wyszukiwanie informacji - Fast information searching
Optymalizacja procesów - Process optimization
Szkolenia oraz konkursy (z ostatniego półtora roku) - Trainings and Competitions (last one and a half year)
zarządzanie sprzedażą, konkurs ogólnopolski - sales management, national competition
trzecie miejsce w Polsce (860 uczestników) - 3rd place in Poland (860 competitors)
Droga na szczyt, konkurs ogólnopolski - Road to the top, national competition
II etap konkursu, zasięg (ponadregionalny) - 2nd stage of the competition (supra-regional)
Taktyki negocjacyjne - Negotiation tactics
Prowadzone przez Pana Z - Led by mr Z