Prosze o sprawdzenie pocztówki

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o sprawdzenie napisanej pocztówki i ewentualne poprawienie bledow.

Jestes na wakacjach. Napisz pocztowke do swoich zagranicznych znajomych. Uwzglenij w niej nastepujace intormacje:
-gdzie obecnie przebywasz
-jak spedzasz czas
-co robiles wczoraj
-kiedy konczysz swoj pobyt

Hi Ania,
I'm on a travel in Mielno now, and having a great time. I'm staying in the camping site in near to the Baltic. I'm swimming and sunbathing for all days. In the evening I'm going to the pubs with my friends.
Yeasterday I was on the beach about five hoursand in the evening I went to the disco.
I go back for 2 weeks.
Take care,
XYZ
moze to moje wrazenie ale slowo'ewentualne' cos mi daje znac, ze myslisz ze niema bledow - niestety sa.
I'm on 'a travel' (czy na wakacje mowi sie travel?) in Mielno now, and having a great time. I'm staying in 'the' (lepiej A) camping site 'in' (po co to 'in' tutaj?) near to the Baltic. I'm swimming and sunbathing 'for all days' (lepiej all day long). In the evening 'I'm going'(lepiej I go) to the pubs with my friends.
'Yesterday I was on the beach FOR about five hours and in the evening I
went to the disco.
I go back for 2 weeks (wracam na 2 tygodnie? czy to masz na mysli?).
>Take care,
tak chodzi mi ze wracam za 2 tygodnie. czy moze to tak byc?? i dzieki wielkie za pomoc
Nie, niemoze byc -
I go back for 2 weeks (wracam NA 2 tygodnie).
Jak ...wracam ZA 2 tyg - I am returning IN 2 weeks.
chodor88
Na przyszlosc, prosze nie zaczynac nowych watkow z tymi samymi pytaniamy - to nie przyspieszy pomocy.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie