Prosze o spr. mam to na jutro :/

Temat przeniesiony do archwium.
Miałam do napisania list formilny... proszę o poprawienie błędów bo wiem że bedzie ich sporo. Z góry dziękuję.

Dear Sir or Madam.

I am writing this letter because of defects in a new mobile phone which I bought in August 23 this year, with the gadgets in the shop in Pultusk.

At the beginning when I bought the phone everything was fine, the defect was not visible, only months ago was followed by significant complications. The problem is such that when you turn on the phone to stop working, no buttons, the speaker does not work and you can not find coverage.

In view of these disadvantages of the phone to turn the plant on which it bought. Please also if it is possible to rectify this for about a gadget or a new that will work.

Forwerd I look to hearing from you.

Yours Faithfully
Victoria Connor.

Po polsku:

Szanowni Państwo.
Piszę ten list z powodu wady nowego telefonu komórkowego którego kupiłam 23 sierpnia tego roku w sklepie z gadżetami w Pułtusku.

Na początku kiedy kupiłam telefon wszystko było w porządku, wady nie były widoczne, dopiero miesiąc temu nastąpiły spore komplikacje. Problem jest taki że przy włączeniu telefonu nie działają żadne przyciski, głośnik nie działa oraz nie można znaleźć zasięgu.

W związku z tymi wadami zwracam telefon do zakładu w którym go kupiłam. Proszę też jeśli jest to możliwe o naprawienie tego gadżetu lub o przysłanie nowego który będzie działał.

czekam na odpowiedz....
Z poważaniem
Victoria Connor.
I am writing this letter because of defects in a new mobile phone which I bought in

« 

Zagranica

»

Nauka języka