WYJAZD DO UK

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam chetnej osoby na wspolny wyjazd do UK w maju. Kto jest chetny, razem zawsze razniej :)
email: [email]
ja jestem chetna ale nie mam zadnego pomyslu ani zadnych znajomosci ale nie boje sie ryzyka :) no i rowniez maj mi pasuje, a konkretnie 20 bo 19 mam ostatni egzamin maturalny ;]
15Kwietnia 2009 wyjeżdżam do Anglii i mogę zabrać 2osoby. Jadę do Coventry, ale mogę zawieźć do innych miejscowości(Londyn,Oxford, Luton, Milton Keynes, Northampton, Birmingham, Leicester).Jestem z Lubina mogę zabrać osoby z Legnicy i okolic, Poznań
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę dzwonic pod numer:693 405526, nr [gg] skype: brachu_sq8diett. e-mail [email]
Trasę Polska - Anglia pokonalem juz kilka razy więc nie ma co się obawiać ;). Cena w jedną stronę 200zł/os. Jeśli jesteś osobą, która pierwszy raz chce pojechać do UK mogę pare wskazówek podesłać na maila(jak szukac pracy, pokoju, jakie są ceny mieszkań itp) warto wiedzieć takie rzeczy bo łatwo można być oszukanym :)

Pozdrawiam Artur :)
W najbliższym czasie (t.j pod koniec kwietnia) planuje wyjazd do Glasgow na 5-7 dni i wracam do Polski. Szukam pasażerów, z którymi będę mógł podzielić koszt podróży - jade z Warszawy, tak więc gdyby sie znalazly chetne osoby, jestem w stanie zboczyc nieco z trasy, zeby odstawic lub zabrac ze sobą kogos - wzglednie do 5 osob. Przejazd w wydaje mi sie naprawde komfortowych warunkach 7 osobowym vanem (planuje maksimum 5 pasazerow - gdzies w koncu trzeba jeszcze bagaze wstawic). Wyjazd autem uzalezniam od zainteresowania, wiec zaprasam do kontaktu na maila [email]

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie