Dialog

Temat przeniesiony do archwium.
Mam do użycia: do, That's no surprise!, would you like, sounds, to work, What about you, prefer, I'm not sure., wouldn't, I'd like, to be, Typical!, rather.

What would you like to do when you leave school, Ricky?
What about you to work with computers.
Typical! You're computer crazy!
No, really. A job with computers .............(tu nie wiem co wstawić) interesting.
Which would you rather be, a computer engineer or a web desinger?
I'd prefer to be a web desinger. They earn lots of money.
That's no suprise!
Don't be so mean. Anyway, ........(tu tez nie wiem co wstawić) Lucy?
Me? I'm not sure I wouldn't like to work indoors all the time. That's too boring. I'd prefer to be outdoors. In fact I think I'd like to work a ski instructor. I love skiing.
But you can't ........(nie wiem co wstawić) that every day!

Bardzo proszę o sprawdzenie i uzupełnienie tych trzech będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuje.
Hej nie jestem fachowcem ale mam pewne sugestie..
>What would you like to do when you leave(może lepiej finish) school, Ricky?
>What about you to work with computers.-What about working with computers.
>Typical! You're computer crazy! druga częsc jest chyba nie poprawnie napisana ale jakoś nie mam pomysłu jak to inaczej napisac..
>No, really. A job(lepiej work job to zawód bardziej) with computers ......(tu nie wiem co wstawić)don't have to be.. albo can be.. lub not always is..
>interesting.
>Which(ja napisała bym who bo which odnosi sei do przedmiotów) would you rather be, a computer engineer or a web desinger?
>work a ski instructor. I love skiing.-work as!
>But you can't ......(nie wiem co wstawić) that every day!But you can"t do it all year./all life
Nic więcej nie przychodzi mi do głowy..

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie