list z reklamacja do biura obsługi który organizował ci obóz jezykowy

Temat przeniesiony do archwium.
czesc prosze o pomoc w napisaniu listu pilne potrzebuje tego na jutro!!!!
wróciłas z obozu jezykowego w angli który nie spełniał twoich oczekiwań. Napisz list do angielskiego bióra podróży organizujacego wyjazd w którym
poinformujesz w jakim byłes terminie na obozie
wyrazisz niezadowolenie z organizacji zajec porównujac je z informacja zawartą w ofercie
wyrazisz niezadowolenie z powodubraku należących do oferty zajec kulturalno- naukowych
poinformujesz jakiego rozwiązania oczekujesz od organizatorów
wal smiało do BigJoe - on jeden lubi się frajerowac i odrabiać prace domowe za innych.
Albo weź się do roboty i napisz, a my podpowiemy, co trzeba poprawić. Dlaczego niby mamy odrobić pracę domową za kogoś?
ja popprostu nie zdaje matury z ang i jestem noga z niego a musze to napisac na zaliczenie tego przedmiotu wierc zwróciłam sie z rośbą do was prosze
powiedz to nauczycielowi.
myslisz ze nie mówiłam jego to nie interesuje ma byc zrobione i tyle
na razie to widzę, że Ciebie to nie interesuje i mówisz nam, że to ma być zrobione.
nietrzeba bez łaski poradze sobie cos wymysle widze ze te fora nic nie pomagaja ludzim i nie potrzebnie konto zakładałam tutaj
pomagaja, jezeli chcesz sie czegos dowiedziec. Nie odrabiaja prac domowych.
a ja nie oczekuje od ciebie zebysmi to odrabiał
Tylko czego?
no, to jest bardzo ciekawe. Pytajaca nie umie za tyle jez ang zeby cos napisac, i nie oczekuje od nas, zeby ktos to zrobil. Tylko w jaki sposob samo sie napisze?. (answers on a postcard, please)
Temat przeniesiony do archwium.