PROSZĘ O POMOC W TŁUMACZENIU 2 TEKSTÓW DZIEKUJE !

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Potrzebuje przetłumaczyć ten oto tekst na język angielski w poprawnej formie (nie przez Google tłumacz itp). Dzięki z góry.
Czesc ana . Przepraszam że tak długo nie pisałam. Bardzo się cieszę że przyjeżdżasz w te wakacje do mnie tutaj do Polski. Pokój już na ciebie czeka. Mam wiele planów na twój przyjazd. Na początku myślałam o dużych zakupach. Mieszkań blisko morza więc pomyślałam o lezeniu w słońcu i pluskaniu się w wodzie. Wieczorem na dobry początek zaplanowałam imprezę z moimi przyjaciółmi . Na pewno ci się spodobakją . Pogoda jest cudowną myślę że do twojego przyjazdu się nie zmieni.Jeśli będziesz chciała pójdziemy trochę pozwiedzać moje okolice. Inne atrakcje są niespodzianka więc musisz niecierpliwie czekać. mam nadzieję że się nie będziesz nudzić . To będzie twój najlepszy czas w gronie moich wspaniałych kolegów i oczywiście z takim pięknym krajobrazem. Kiedy planujesz przyjechać? Jak długo będzie trawała podróż? Jeśli chcesz wyjadę po ciebie na lotnisko. Do zobaczenia .
ORAZ TEKST NUMER 2 :
Droga anno! Dostałam twojego emaila i bardzo się cieszę na twój przyjazd. Mam nadzieję że będziemy się świetnie bawić. Mam wiele planów na twój przyjazd. Mieszkam w przepięknej okolicy niedaleko gór. Na dobry początek zaplanowałam imprezę na której będzie mnóstwo miłych i szalonych kolegów. Pogoda jest cudowną i mam nadzieję że do twojego przybycia się nie zmieni więc ruszymy w góry. Ten widok zrobi na ciebie wrażenie! .. To nie wszystko! Jeśli będziesz chciała możemy trochę pozwiedzać. Mam wiele pomysłów na to byś ten czas spędziła jak najlepiej ale pozwól że to będzie niespodzianką. Proszę, zabierz ze sobą strój kąpielowy. Myślę że będzie potrzebny. Mam nadzieję że ten piękny krajobraz który zobaczysz i miły czas w gronie dobrych kolegów sprawi że będziesz chciała coraz częściej tutaj przyjeżdżać. Proszę powiedz mi kiedy planujesz przyjechać? Jak długo będzie trwała podróż? Jeśli chcesz mogę cię odebrać z Z lotniska. Czekam na odpowiedź. Do zobaczenia.

« 

Pomoc językowa