help i'm an idiot!

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
juz sobie sama poradzilam takze dziekuje uprzejmie, a tak btw sam pojechales po sobie i tutaj obecnych stwierdzeniem, ze "niestety jestescie starsi" - poziom waszej ordynarnosci i impertynencji kiepsko o was swiadczy :)
a co do wielkosci literki, ktorej tak desperacko sie uczepiles, to rowniez nie masz racji :)
@Termika
Podaj źródło, w którym napisano, że przymiotnik"Polish", odpowiadający słowu 'polski', pisze się małą litera.
prosze uprzejmie pierwsze z brzegu http://pl.wiktionary.org/wiki/polski albo tutaj http://www.sciaga.pl/tekst/5[tel]zasady_pisowni_malej_i_wielkiej_litery
i dokladnie takich samych zasad uzywa sie w angielskim
Cytat: termika
a co do wielkosci literki, ktorej tak desperacko sie uczepiles, to rowniez nie masz racji :)

kochana, napisz 'przepraszam', nie rozumialam o co chodzi i wtedy bedzie dobrze.
Robisz ze siebie posmiewisko, bo nawet nie wiesz z kim masz do czynienia - ale stawiasz na swoim. Ty, moja droga, jestes jeszcze studentka i masz prawo robic bledy - ale nie wyjezdzaj na nikogo - a co do arogancji - to sama pokazalas swoje umiejetnosci....
mg

no co teraz? jak p. Kiepski mowi - zatkalo kakao??? :-)

Cóż, mylisz się.
Studiujesz angielski?
omg Terri alez Ty jestes prymitywna :) ale coz po raz kolejny sprawdza sie stwierdzenie, ze im bardziej ktos zajadly w sieci, tym nudniejsze ma zycie w realu.
pojecia nie mam skad pomysl, ze jestem studentka - dawno juz to mam za soba (tak tak wiem, niczego sie nie nauczylam)
i moja droga tak gwoli jasnosci - to nie ja wyjezdzam na was tylko wy usilnie probujecie najechac na mnie - za marnym skutkiem, bo tak jakos bez polotu to robicie, jakby z obowiazku, z tego typu zaczepkami, komentarzami i pojazdami wieki temu mialam doczynienia. Ba! Sama ich uzywalam, wiec sami rozumiecie, ze ani mi nie zatkao kakao, ani nie czuje sie malutka kiedy jakas terri "nie wiesz z kim masz doczynienia" probuje mi pocisnac ;)
@Termika
Jeżeli dawno już nie jesteś studentką, to powinnaś realnie oceniać swoją znajomość angielskiego.
MQ otoz realnie oceniam swoje mozliwosci i jezeli mam z czyms problem, to nie wstydze sie do tego przyznac. Zapewne wszyscy tutaj obecni jestescie na poziomie master, chociaz jakos nie zauwazylam nic poza chamstwem...mialam do wykonania 30 stron nudnego teksu w dwa dni - to nie jest wcale malo i raczej trudno sie dziwic, a co dopiero oburzac kiedy czlowiek sie w pewnym momencie zablokuje i wychodza mu glupoty. Dlatego wlasnie poprosilam o pomoc, ale zamiast jakichkolwiek wskazowek, banda drombo zaczela mnie wyzywac od idiotek bez pojecia - jak to o was swiadczy?
Posłuchaj, jeżeli robisz błędy takie jak przecinek przed which albo 'business and the charity' albo 'it's', albo stwierdzenie 'cały tekst jest w simple, staram sie nie uzywac continuousa', no i wreszcie upieranie się przy błędnej pisowni "Polish", to nic dziwnego, że blokujesz się przy nieco trudniejszych fragmentach tekstu.
I napisz jeszcze, kto w tym wątku użył w stosunku do Ciebie okreslenia 'idiotka', bo sprawdziłem Ctrf+F i nie mogę znaleźć.
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna