O co w tym chodzi?

Temat przeniesiony do archwium.
o co chodzi w tym tekście?

A friend of yours is doing an interior design course at college and you have the same sort of taste. You have decided to decorate your bedroom and you have saved some money to spend on it. Write a letter to your friend asking for his-her advice.

Przyjaciel robi kurs projektowania wnętrz w koledżu i ja mam ten sam rodzaj, klase gustu. Musze zdecydowac sie na dekorowanie mojej sypialni i mam zaoszczędzić nieco pieniędzyna wydanie ich.
i mam zapytac przyjaciela o rady....... Ale jakie???
>i mam zapytac przyjaciela o rady....... Ale jakie???

Jak udekorowac i jak zaoszczedzic pieniadze na tym dekorowaniu.
no tak, ale co mam sie pytać czy mam wybrac firanki czy zasłony albo żaluzje?
Ale jak mam zacząć ten list?
Mam
Dear....
I'm really sorry I've taken so long to get back to you but I was busy and also sick.
Ale jak zacząć treść??
>no tak, ale co mam sie pytać czy mam wybrac firanki czy zasłony albo
>żaluzje?

Cokolwiek. Kolor scian. Meble. Styl. Wyobraznia nie zna granic, przynajmniej moja.

>Dear....
>I'm really sorry I've taken so long to get back to you but I was busy
>and also sick.
>Ale jak zacząć treść??

I have decided to redecorate my bedroom and I'm wondering if you could give me some ideas.
nie spamuję........
Zadaję tylko po kilka razy to samo pytanie, żeby więcek osób mogło widziec moje pytanie........
Nie rob tak, bo wtedy kilka osob zacznie nad tym samym pracowac. Strata czasu.
dzięki, czasami tak mam, że nie wiem od czego zacząć i potem mogę się zaciąć i nic nie napisac, ale jak już mam początek, to spoko;))
dzięki wielkie
In 2005 I got pregnant again. This time the pregnancy was successful and I delivered twins after the full nine months.

dobrze jest to zdanie??
What is spam? Spam is the same thing lots and lots of times.

What is spam not? Spam is not a bad post. Spam is not a bad post lots and lots of times. Spam is not a post in the wrong place. Spam is not a bad post in the wrong place lots and lots of times.

Spam is the same thing lots and lots of times.
okay, zaczne od tego zdania i od razu mam przejść do zadawania pytań?
okay, I know what is spam now....
sorry....
...In 2005 I got pregnant again. This time the pregnancy was successful
and I delivered twins after the full nine months.
..dobrze jest to zdanie?? TAK, bo dopiero cos, 5 minut temu, ja to zdanie napisalam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia