1. Jak mogę zamieścić swoje prace na stronie Art.com?
Obecnie istnieją dwa sposoby w jaki możesz pokazać swoje prace: Twoja prywatna galeria i rynek (targ) Sistino. Istnieje możliwość, iż w niedalekiej przyszłości będziesz mogła pokazać je na Art.com, jednakże, obecnie art.com nie przyjmuje nowych prac członków Artist Rising
2. Kiedy są wypłacane należności?
Tantiemy są wydawane raz w miesiącu, czeki są przeważnie wysyłane do 15 danego miesiąca. Kiedy skumuluje sie suma w wysokości 50 $, otrzymasz czek.
3. Ktoś oskarżył mnie, że ustawiłam (postawiłam)reprodukcję.Co powinnam zrobić?
Jeśli kupiec jest zainteresowany Twoja pracą, doradzamy (i tutaj nie jestem pewna, albo chodzi o wydrukowanie albo o obramowanie, ty chyba będziesz wiedział o co chodzi). możesz uczynić swoją pracę gotową na sprzedaż jako plakat lub grafikę, rycinę, odbitkę Fine Print. Odwiedź "Print on Demand (grafika, wydruk itp. na zamówienie- Jak to działa", pomocna strona, aby dowiedzieć sie więcej o tych dwóch opcjach.
Członkowie często pytają: Jak mogę powiadomić kupca o tym, że druk (będę to tak umownie nazywał bo print ma wiele znaczeń i nie jestem pewna, które jest tu odpowiednie)aby zabezpieczyć adresy mailowe naszych członków i potencjalnych klientów, informacje dotyczące kontaktu sa udostępnione. najlepszym sposobem na powiadomienie zainteresowanego kupca, że Twoje prace są na sprzedaż to wystawienie druku czy tez tego plakatu i pozwolić aby kupiec sam mógł je obejrzeć.
zamiast czekać na klienta, aż zażyczy sobie reprodukcji, lepiej jest wystawić reprodukcję każdego obrazu, jaki chcesz sprzedać jako druk, odbitka, plakat. w ten sposób nabywca będzie mógł kupić u Ciebie, Twój druk, plakat (te :print") bez opóźnienia.
4. W jaki sposób Artist Rising jest związane z Art.com?
artist raising jest częścią stron należących do art.com. Jako artysta Artist rising, i owocuje mu to tym, że potencjalni klienci mogą zobaczyć pracę odwiedzając inne strony należące do Art.com. Obecnie artyści Artist Rising, mogą wystawiać swoje prace przez Artist rising i Sistino. w przyszłości tez będziesz miała możliwość pokazania swoich prac stronach Art. com, a także innych
5. Gdzie mogę przeczytać najnowsze wiadomości o Artist Rising?
Proszę odwiedzić nasze forum Ogłoszenia i nowości
Przepraszam, że to tłumaczenie jest takie chaotyczne, ale nie byłam do końca pewna, niektórych rzeczy. Mam nadzieję, że przyda się to nieudolne tłumaczenie i coś z tego wywnioskujesz.
Pozdrowienia