bardzo, bardzo proszę o ważne tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
1. How can I get my artwork on to the Art.com website?

At this time, the two sales channels for Artist Rising artists to showcase work are in your personal artist gallery, and in the Sistino marketplace. There will also be opportunities for you to make your artwork available on Art.com in the near future. However, at this time, the Art.com is not set up to accept new artwork from Artist Rising members.

2. When are royalties paid?

Royalty checks are paid out once a month, and the checks are usually sent by the 15th of the month. Once you have accumulated royalties of at least $50 USD, you will receive a check.

3. Someone requested that I set up a reproduction. What should I do?

If a buyer is interested in your work, we recommend setting this image up for print! You can make it available for sale as either a Poster or Fine Art print. Visit the “Print on Demand - How it works ” help section to learn more about these two options.

So members often ask: How can I let the buyer know that the print is now available? To protect the email addresses of our members and prospective buyers, we do make contact information available. The best way to let a buyer know that your work is available for sale is to set up the print-- and let the buyer see for her/himself.

Rather than waiting for a buyer to request a reproduction, you may want to consider setting up reproductions for any image that you are willing to sell as a print… that way, buyers will be able to buy your print without delay.

4. How does Artist Rising relate to Art.com?

Artist Rising is part of the Art.com, Inc. family of websites. As an Artist Rising artist, member benefits include exposure to art buyers who are part of the Art.com, Inc. websites, including the Art.com website. Currently, Artist Rising artists can showcase their work through Artist Rising and Sistino. In the future, you will also have opportunities to showcase your work through the Art.com website and other properties.

5. Where can I read the latest Artist Rising news?

Please visit our Announcements & Updates forum to catch up on the latest Artist Rising news.
1. Jak mogę zamieścić swoje prace na stronie Art.com?
Obecnie istnieją dwa sposoby w jaki możesz pokazać swoje prace: Twoja prywatna galeria i rynek (targ) Sistino. Istnieje możliwość, iż w niedalekiej przyszłości będziesz mogła pokazać je na Art.com, jednakże, obecnie art.com nie przyjmuje nowych prac członków Artist Rising

2. Kiedy są wypłacane należności?
Tantiemy są wydawane raz w miesiącu, czeki są przeważnie wysyłane do 15 danego miesiąca. Kiedy skumuluje sie suma w wysokości 50 $, otrzymasz czek.

3. Ktoś oskarżył mnie, że ustawiłam (postawiłam)reprodukcję.Co powinnam zrobić?
Jeśli kupiec jest zainteresowany Twoja pracą, doradzamy (i tutaj nie jestem pewna, albo chodzi o wydrukowanie albo o obramowanie, ty chyba będziesz wiedział o co chodzi). możesz uczynić swoją pracę gotową na sprzedaż jako plakat lub grafikę, rycinę, odbitkę Fine Print. Odwiedź "Print on Demand (grafika, wydruk itp. na zamówienie- Jak to działa", pomocna strona, aby dowiedzieć sie więcej o tych dwóch opcjach.

Członkowie często pytają: Jak mogę powiadomić kupca o tym, że druk (będę to tak umownie nazywał bo print ma wiele znaczeń i nie jestem pewna, które jest tu odpowiednie)aby zabezpieczyć adresy mailowe naszych członków i potencjalnych klientów, informacje dotyczące kontaktu sa udostępnione. najlepszym sposobem na powiadomienie zainteresowanego kupca, że Twoje prace są na sprzedaż to wystawienie druku czy tez tego plakatu i pozwolić aby kupiec sam mógł je obejrzeć.
zamiast czekać na klienta, aż zażyczy sobie reprodukcji, lepiej jest wystawić reprodukcję każdego obrazu, jaki chcesz sprzedać jako druk, odbitka, plakat. w ten sposób nabywca będzie mógł kupić u Ciebie, Twój druk, plakat (te :print") bez opóźnienia.
4. W jaki sposób Artist Rising jest związane z Art.com?
artist raising jest częścią stron należących do art.com. Jako artysta Artist rising, i owocuje mu to tym, że potencjalni klienci mogą zobaczyć pracę odwiedzając inne strony należące do Art.com. Obecnie artyści Artist Rising, mogą wystawiać swoje prace przez Artist rising i Sistino. w przyszłości tez będziesz miała możliwość pokazania swoich prac stronach Art. com, a także innych
5. Gdzie mogę przeczytać najnowsze wiadomości o Artist Rising?
Proszę odwiedzić nasze forum Ogłoszenia i nowości

Przepraszam, że to tłumaczenie jest takie chaotyczne, ale nie byłam do końca pewna, niektórych rzeczy. Mam nadzieję, że przyda się to nieudolne tłumaczenie i coś z tego wywnioskujesz.
Pozdrowienia

»

Pomoc językowa